1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DLC na xbox-sky

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Baca, Maj 14, 2010.

  1. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam, ostatnio na xbox-sky zobaczyłem że pojawiają się tam DLC to różnych gier, Dante's Inferno, FIFA 10 itp. Moje pytanie to czy takie DLC można pobrać i sobie wrzucić na konsolę? Jeżeli tak to prosiłbym jeszcze o podpowiedź, jak to zrobić, nagrać itp. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Przede wszystkim musisz mieć przerobioną konsolkę. Inaczej nie przejdzie.A do tego używa sie bodajże jTag'a.
     
  4. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    do takich bajerków potrzebny jest jTAG
     
  5. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jtag i xbr
    Wymagany dash do 7371
    Ahh nie ma to jak mieć xbr'a ;)
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Dokładnie, potrzebujesz przeróbki typu Jtag i oprogramowania XBR.
     
  7. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    O kurcze, no to nici :( Niestety mam tej najnowszy dashboard z możliwością zgrywania save'ów na pendrive. No nic, dzięki za odpowiedzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum