1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DLC poza xbox live??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Elif, Luty 3, 2010.

  1. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Tak jak w temacie czy da się jakoś pobrać DLC do gier bez konieczności podłączenia się do Xbox live??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    O ile wiem to sie nie da,przynajmniej znacznej wiekszosci.
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Da sie na xbox-sky sa DLC do gier, ale musisz posiadac Transfer Kit zeby podlaczyc dysk Xboxa do kompa i z kompa przerzucic na HDD X'a. Inaczej nie ma opcji niestety, nie mozna pendrive'm ani CD wrzucic na dysk X'a, jest tylko jednen sposob jaki wymienilem wyzej w poscie.
     
  5. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    Bentley testowałeś? Podobno nawet Transfer Kitem nie można.. Patche tak ale DLC chyba nie.
     
  6. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Rzekomo ten sposób działa z DLC do AC2... Więc może działa w niektórych przypadkach...
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mozna ale trzeba miec konsole z xbr
     
  8. Tuminure

    Tuminure Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    O ile mi wiadomo to nie zadziała. Dlaczego? Chociażby z tego powodu, że nawet mając DLC na dysku to po podpięciu tego dysku do innej konsoli i tak DLC nie będzie działać.

    Można tak odpalać DLC mając z jtagowaną (xbr) konsolę.
     
  9. Elif

    Elif Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy dzięki tej nowej aktualizacji dashboard'a da się wrzuci dlc na pena i go zainstalować??
     
  10. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Nie
     
  11. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    nie da się na zwykła przerobiona konsole wrzucic DLC musisz mieć jtaga
     
Wczytywanie...

Poleć forum