1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DLC RGH , pytam sie jak , co ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez walkmaniek, Kwiecień 6, 2013.

  1. walkmaniek

    walkmaniek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TomaszĂłw Mazowiecki, Poland
    Witam, mam pytanie do Was, jestem tak zielony jak mundur poborowego co do xboxa, pytanie, pobralem dlc do gry , jest ich pare i sa w fooderze content/00000000 i tam skopiowalem, i co, nie pojawiaja sie w spisie gier ani nic, czy to juz zainstalowane czy co ? Przepraszam za moja niewiedze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    DLC do przykładowej gry X wrzucasz do: CONTENT/00000000000000000/ TITLE ID gry X/00000002/ TUTAJ.
    Dlc może być zablokowane, wtedy należy odblokować programem XM360 na konsoli.
     
    1 osoba to lubi.
  4. walkmaniek

    walkmaniek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TomaszĂłw Mazowiecki, Poland
    Czyli jak szare komorki pozwalaja rozumiec, mam wkleic dlc do podstawy gry ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Do podstawy gry ??

    Napisz jaka to gra to napiszę Ci gdzie dokładnie wleić to DLC
     
  6. walkmaniek

    walkmaniek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TomaszĂłw Mazowiecki, Poland
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    content/000000000000000000/45410806/00000002/ TUTAJ WRZUĆ TO DLC (plik - nie folder z plikiem)

    Jeśli nawet po odblokowaniu progsem XM360 nadal DLC nie działa, to pobierz TU (TitleUpdate)
     
    1 osoba to lubi.
  8. walkmaniek

    walkmaniek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    TomaszĂłw Mazowiecki, Poland
    Jak w grze jest ten burnout store i tam są dodatki i pisze przy kazdym on store to dobrze i sa zainstalowane ?
     
  9. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A odblokowałeś DLC w XM360?
     
Wczytywanie...

Poleć forum