1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DLC - wgrywanie, mozliwe?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Riiko, Marzec 8, 2010.

  1. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemka, czy wgrywanie dlc jest mozliwe?
    Za pomoca programu XPort 360?
    Np. dlc pierwsze do gta4 widzialem gdzie opis ze sie wgrywa na dysk konsoli > partycja 3 > content > 00000000 iles tam zer . >
    Czy beda dzialac? Chcialem wgrac tak offlinowo :) dlc do gta 4 i AC2 :whistle:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jak masz w konsoli JTAG to się da . Inaczej nie .
     
  4. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ?? a co to, tak w skrocie :/
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    To specjalna przeróbka , która umożliwia zgrywanie DLC , arcade na HDD oraz na granie bezpośrednio z HDD w gry bez płyty i sporo innych ciekawych rzeczy .
     
  6. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wow oczywiscie takiego czegos nie mam, w ogole jak to zrobic.
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Poszukaj na forum , znajdziesz dokładne opisy co i jak .
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    I jeszcze odpowiednia wersja cb. Lutujesz, szczytujesz pamięć z konsoli to tak w skrócie. Jak nie masz pojęcia o elektronice to się za to nie zbieraj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum