1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dlc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gunjah, Wrzesień 21, 2013.

  1. gunjah

    gunjah Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam pytanie jak wgrywać na konsole xbox 360, dlc do forzy 4, forzy horizon, bf3 orginał płyta, i jak sprawdzic jakie mam przerobienie konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie wygłupiaj się, przerobiłeś i nie wiesz jak ?
    Nie wiesz za jaką usługę zapłaciłeś czy nawet jeśli nie płaciłeś to nie wiesz co ktoś robił z Twoją konsolą ?!
    dzwoń do typa i się doinformuj.........
    Chryste...........
     
  4. gunjah

    gunjah Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale wszystkie gry jakie mam piraty to chodza gta v, forza horizon, il-sturmovik,
    ale jak dodac dlc do forzy horizon albo 4
     
  5. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spróbuj przez pendrive programem horizon

    Wysłane z mojego Galaxy S4
     
  6. gunjah

    gunjah Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie dziala mi horizon bo mam win8, i jakos inaczej dasie?
     

Poleć forum