1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dlc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Eric6666, Czerwiec 25, 2010.

  1. Eric6666

    Eric6666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może mi ktoś doradzić jak ściągnąć DLC przez xbox live? chcę jutro podłączyć konsolkę i jak najszybciej ściągnąć DLC do RDR by nie dostać bana. Tam wpisuje się jakiś adres stronki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    będziesz miał zakładki od xbl poszukasz znajdziesz żadnego adresu się nie wpisuje jaki masz iextreme ??
     
  4. Phoenix505

    Phoenix505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Jeśli xbox był podpinany do neta podczas poprzedniej fali banów bądź też przed nią z modyfikowanym softem to na 99% jak teraz się podepniesz dostaniesz bana. Jeśli nie to nie masz się o co martwić mogą ci co najwyżej oflagować konsole która zostanie zbanowana przy następnej fali.
     
  5. Eric6666

    Eric6666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a kiedy ona była?? konsola jest nowa ( wewnętrzna część ) przynajmniej tak twierdzi koleś od naprawy . Ps. jest już ten nowy DLC do RDR??
    wie ktoś jak podłączyć xboxa bezpośrednio pod modem do Neti? nie mam kabla podłaczenie xbox - pc
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    bezpośrednio pod modem nie da rady a kabel xbox-pc kosztuje tanio to jest zwykły kabel tylko że z wtyczką rj45
     
  7. Eric6666

    Eric6666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeszcze małe pytanko, żeby ściągnąć DLC trzeba mieć xbox gold czy silver czy coś takiego?
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    do niektórych zawartości trzeba mieć gold a i dlc też jest płatne
     
  9. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pierwsze DLC do RDR jest akurat za friko, ale jak chcesz w nie grać, skoro akurat to DLC to typowy multi coop? :) Do modemu netii nie podłączysz xboxa chyba ze to router.
     

Poleć forum