1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dlc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barman_2000, Sierpień 19, 2010.

  1. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    witam, czy aby pobierac dlc i inne rzeczy z live trzeba miec zarejestrowana konsole w microsofcie na ich stronie?? bo moge aktualizowac gry ale z poziomu gier np sklady poprzez fife ale nie moge sciagac zadnych dodatkow nawet tych darmowych bo wyskakuje blad:( nie wiem juz co robic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie trzeba miec rejestrowanej zeby pobierac dodatki ale niektore rzeczy maja blokade regionalna i wtedy trzeba uzyc VPN lub poczekac na Polski LIVE :)
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to zmienialem juz regiony, ale chyba nie wszystko no nie, a ja zadnego nie moge pobrac
     
  6. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Blokada jest od MS i mozna to obejsc tylko przez VPN lub inny program zmieniajacy Twoje IP. Dziwne ze nic nie mozesz pobrac, moze cos z netem masz NAT a grac i pobierac jakies themes darmowe mozesz ??

    Aha i jaki to blad ??
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    grac nie gram, szkoda mi kasy na golda, a blad taki

    Nie można pobrać informacji z rynku usług Xbox LIVE. Spróbuj później.

    Kod stanu: 8015400c
     
  8. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hmm nie mam pojecia google tez wiele nie mowi moze ktos Ci pomoze ale mi sie wydaje ze to cos z netem.

    Jedyne co mi do glowy przychodzi to moze dodac to co chcesz sciagnac na stronie xbox.com i automat doda do sciagniecia zaraz po uruchomieniu konsoli ,moze tak pojdzie.
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  10. anchelutte

    anchelutte Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wchodzisz na strone xbox.com logujesz sie na swoje dane wchodzisz w Marketplace i szukasz co tam chcesz sciagnac klikasz dodaj i przy uruchomieniu konsoli samo sie sciagnie albo i nie :(
     
  11. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    dzieki ci wielkie, poszlo, ale nie wiem czemu normalnie nie mozna wybrac


    EDIT: juz moge normalnie pobierac, nie wiem czemu wczesniej sie nie dalo, dzieki ci wielkie
     

Poleć forum