1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dlc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez elosik, Sierpień 10, 2011.

  1. elosik

    elosik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam,
    ściągnąłem z xbl bad company 2 oraz dodatek vietnam i vip ... i gdzie to jest ? jak to włączyć ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. elosik

    elosik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
  5. elosik

    elosik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    zauważyłem na filmikach że dodatek vietnam powinien znaleźć się dodatkowo w menu ?
    niestetu go u mnie nie ma :/

    Edit. ROZWIĄZANE, DO ZAMKNIĘCIA.
     
  6. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Po ściągnięciu gry następnie dlc pojawia się ono automatycznie w grze. Tam jak masz w menu gra wieloosobowa obok masz vietnam musisz mieć.
     
  7. elosik

    elosik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    tak już jest :D
    musiałem podłączyć się do EA i ściągnąć jakąś aktualizacje od nich;

    dzięki za pomoc;

    do zamknięcia.
     

Poleć forum