1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

d'link 624 i xbox 360 arcade

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Danvez, Styczeń 15, 2010.

  1. Danvez

    Danvez Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!!
    Potrzebuje pomocy mam modem d'link 624 i grdy go podłonczam do xboxa wywala Błąd
    prosze link do filmu.
    Sry za jakość ale nagrywane avilom
    YouTube - Xbox 360 Połączenie z d'linkiem 624 jak to zrobic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja obstawiam porty.
    To samo miałem jak miałem LiveBox'a.
     
  4. Danvez

    Danvez Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale gdzie to zjande jak to zrobić możej jakiś krutki filmik instruktarzowy tam w wiencej info pisze jakies proxy 3074 ja jestem całkiem zielony
     
  5. Danvez

    Danvez Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Prosze o szybkom pomoc bo che przerobic a chce posciagac aktualizacje i divixy
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. Danvez

    Danvez Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. Danvez

    Danvez Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a zkond je wziąść
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. Danvez

    Danvez Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dokładnie z kturego miejsca zakładki
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ustawienia sieci - a skad niby????? troche myslenia
     
  13. Danvez

    Danvez Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ,moze jakies zdjecie bys dodal
    ???
     
  14. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Mam do was pytanie czy połączę się z internetem w xbox przez routera
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jestes taki oporny na wiedze czy po prostu leniwy??
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak
     
  17. Danvez

    Danvez Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie poprostu wpisuje i nie dziala nie moge se poradzić xboxa mam 1 tydzien
     
  18. Danvez

    Danvez Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak wruce do domu wrzuce screena to mi pomorzecie co i jak
     
  19. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    jak wrócisz do domu to lepiej weź słownik ortograficzny.......
     
  20. Danvez

    Danvez Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  21. Danvez

    Danvez Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To jak wie ktoś jak to zrobić
     
Wczytywanie...

Poleć forum