1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dlugo sie zalancza xbox 360 slim 250 gb rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michał Bajur, Listopad 1, 2013.

  1. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    tydzien temu przeobilem xa i bardzo dlugo mi botuje .. prawie do 2 min .. czy da sie cos z tym zrobic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    pewnie płytka główna corona to jest normalne , coronka butuje do 2 - 3 minut ,
     
  4. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    nie wiem kurcze naprawde wiem ze gosc dawal chipa i cos jeszcze bo ponoc niedalo sie bez tego

    rok produkcji 2012.10
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Czasy masz dość kijowe i na pewno można to poprawić.
     
  6. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Pomyśl trochę... nie wiem jak masz zrobione to rgh, więc jak mam Ci napisać co poprawić/zmienić aby czasy bootowania były lepsze.
     
  8. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    oddaj do tego gościa co ci robił i niech poprawi sam nic nie zrobisz
     
  9. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    no tylko jest lipa bo nie mam kiedy no a wlasnymi silami nic nie zrobie?
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W większości Twoich wypowiedzi podzielam Twoje zdanie , ale z tym się zgodzić nie mogę :D ...
    Dobrze wykonane RGH na coronie to starty w granicy 1 - 1,5min .. miałem ze 3 takie slimki i sam widziałem...

    Jak wyżej - RGH do poprawy.

    To albo znajdź czas ,albo cierp :D - sam nic nie zrobisz niestety...
     
  11. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    no chyba bede musial bo teraz z zegarkiem patrzylem i bylo 3min i 20 sek masakra... a co moglo byc zle zrobione ? na poczatku bylo zdecydowanie szybciej..
    cyba ze koledzy z forum pomoga i cos wymysla bo robie dzien w dzien do 16 a chlop serwis ma do 15



    Panowie ale powiedzcie mi bo jak teraz drugi raz chcialem zmierzyc czas to nie mielo nawet 30 sek i poszla co moze byc ?

    chyba ze koledzy z forum cos pomoga ? bo naprawde nie mam kiedy jechac bo pracuje do16 dzien w dzien.
     
  12. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Edytuj posty i nie wysyłaj 2 razy tego samego :p
    Takie właśnie jest RGH 2, czasami pójdzie w 20s a czasami nawet 5min. Możesz oddać gościowi, ale wątpie żeby potrafił to poprawić.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic ci nie pomożemy, bo się nie da. To czasochlonna zabawa aby ustawić. czas startu i tak może się zmienić ., Jest to normalne jedne startują 30s drugie minute. Czy tak ciężko poczekać? Zadzwoń poproś osobę co robiła może będzie chciał popracować nad nią..

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. Michał Bajur

    Michał Bajur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    nie no moj x ma fazy 15 sek teraz po 2 h nie uzytkowania musze chyba przywyknac jak do baby :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum