1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DMC: Devil May Cry (2013) XBOX360-R.F.X360CLUB

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Styczeń 11, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Devil.May.Cry.RUS.XBOX360-X360CLUB

    Info Nie będę wstawiał wstawki Complex dlatego, że to jest to samo i również jest w niej język PL.

     
    3 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a wstawka pod jtag tez jest w pl??
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jeżeli to jest RiP tego ISO i nie są z niego usunięte języki to tak jest w PL.

    Alert Przypominam, że piszemy tu w sprawach technicznych obrazu ISO...

     
    1 osoba to lubi.
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1104
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    siema, pobieram pod jtag/rgh wersję REGION FREE,rano sprawdzę czy ma 3D, mam nadzieję że w PL będzie

    edit: pobrane i wrzucone na slim'kę z RGH - potwierdzam, jest PL - napisy :)

    3D niestety nie ma.. nie znalazłem..

    Ale giera zaje.... !! POLECAM !!
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
  8. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    w wersji xbox360club wypalone zwykła nagrywarką + LT 3.0 i cut scenki w niektórych momentach doznają spadku FPS lub zawiasów na kilka mili sekund :D . Nie wiem czy to wina mojego xboxa czy po prostu obrazu, ktoś tak ma?
     
  9. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    można bez problemu grać z konsolą podpiętą do live bo premiera PL dopiero 15 jest ?
     
  10. mokwas

    mokwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie radzę, bo zbanują. Po premierze graj
     
  11. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Kurde, a ja właśnie gram na live i wczoraj sobie odpaliłem nowego DmC ale nie byłem podłączony pod neta, tak więc jeżeli podłączę się po premierze lub w dniu do live to mogę dostać bana?
    + co z tymi zawieszającymi się cut-scenkami? Jakiś błąd .iso czy po prsotu wina konsoli/napędu?
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wina tego, że wypalone zwykłą nagrywarką :D
    Ucięty obraz masz.
     
  13. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    wersja complex też ma napisy PL :)
     
  14. mokwas

    mokwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    płyta wypalana na zwykłej nagrywarce? Jeżeli tak to masz niepełny obraz
     
  15. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możesz to rozwinąć? Jak to ucięty obraz?
    Dzięki.
     
  16. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    No normalnie zwykłą nagrywarką nie nagrasz całego obrazu XGD3 musisz mieć nagrywarkę IHAS. Poczytaj artykuły w tym dziale.
     
  17. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ty tak poważnie? a co to ma do rzeczy że nagrane zwykłą nagrywarką? Ja tak robię pod lt2.0 i nie mam takich problemów, nawet z tą grą. Pewnie jakaś gówniana płyta albo nagrywarka siada, ew.problemy z odczytem konsoli - to bym obstawiał.
     
  18. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Ja nagrywam swoim chinskim gratem i mialem problem tylko z Bordelands'em 2.
    DMC wypalilo mi bezproblemowo (LT 3). Ukonczylem calutką gre i nie spodkalem się z zadnym problemem typu scinki itd.
     
  19. karate23

    karate23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ktos moze powiedziec czy to wgl pojdzie na LT 2.0 ?
     
  20. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    720
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ta wersja również posiada weryfikację od ABGX.
    Autofix zmienia SS/DMI na te od COMPLEX.
     
  21. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Pójdzie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum