1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DNS-315 i Xbox 360 RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yaros79, Luty 13, 2014.

  1. yaros79

    yaros79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam konsolę z przeróbką RGH oraz ShareCenter D-link DNS-315.
    Jak powiązać konsolę z tym dyskiem sieciowym żebym mógł oglądać filmy z tego serwera po przez połączenie UPnP?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    919
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Po sieci mozesz wrzucac gry czy co tam chcesz na dysk konsoli, ale juz z poziomu konsoli nie odpalisz nic z serwera

    Wysłane z mojego ST26i
     
  4. yaros79

    yaros79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy to jest podyktowane modyfikacją konsoli?

    Bo w instrukcji od tego DNS-a jest napisane że współpracuje z X-Box 360 i PS3.
     
  5. yaros79

    yaros79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy to jest podyktowane modyfikacją konsoli?

    Bo w instrukcji od tego DNS-a jest napisane że współpracuje z X-Box 360 i PS3.
     
  6. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    919
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Musial bys miec jakis programik na x do ftp a takowego nie ma bynajmiej ja o tym nie slyszalem.

    Wysłane z mojego ST26i
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Menqzdzer plikow przeciez jest. W opcjach fsd dodajesz nazwa sprzetu login i haslo do sprzetu.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum