1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DNS problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zloty36, Maj 23, 2014.

  1. Zloty36

    Zloty36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, mam problem z moim x360 slim 4gb. Otoz nie moge go podlaczyc do wifi podaje ze problem to dns. Chcialem przez kabel tez nic, dodam ze inne urzadzenia w domu na wifi bez problemu dziala, czy ktos wie jak to raz na zawsze zrobic ? Dzieki Pozdro Zloty
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A masz rgh?

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Zloty36

    Zloty36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Hardkooro

    Hardkooro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Próbowałeś bez hasła zabezpieczającego? A może masz włączone filtrowanie Mac? Poszperaj dobrze w opcjach routera.. Ja kiedyś też miałem podobny problem ze swoim slimem, ale po kilku kombinacjach dalo radę połączyć się przez wifi :) Tobie też na pewno się uda, wystarczy trochę cierpliwości ;) Pozdrawiam

    Sent from my GT-I8750 using Tapatalk
     
  6. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    może trzeba wklepać adres konsolki do routera :p
     
  7. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sprawdź czy nie masz w konsoli wpisanego DNS'a na "sztywno", jeśli tak to przełącz na auto.

    Wysłane z mojego Full AOSP on Rk29sdk przy użyciu Tapatalka
     
  8. Zloty36

    Zloty36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ustawione wszystko na Auto, nie chce zabardzo zmieniac ustawien routera poniewaz jak mowilem mam podlaczone kilka innych urzadzen a jest ich 6 wiec zmieniac wszystko dla jednego to bez sensu dla mnie. A co z kablem, dlaczego kabel tez nie dziala ?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zapisz ustawienia routera i zrób mu reset ustawien fabrycznych. Problem bedzie po stronie routera

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  10. Zloty36

    Zloty36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox podlacza sie pod router ale router nie podlacza sie pod internet tutaj mam problem
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Napisalem

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  12. starpaker

    starpaker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To masz jakiś dziwny problem, bo jak mówisz, że przez WiFi na innych urządzeniach internet działa a poprzez kabel na tym samym routerze nie łączy się z internetem to jedyne co może być to masz gdzieś zablokowany w routerze Internet dla złącz Ethernetu. Odnośnie WiFi to ja miałem kiedyś podobny problem ale związane to było z zabezpieczeniami sieci. Wyłączyłem szyfrowanie na routerze i poszło bez problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum