1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Do bawiących się MEDIA CENTER

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukwol, Grudzień 12, 2011.

  1. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
    Witam.

    Mam x-sa sprzęgniętego z kompem w MEDIA CENTER (wszystko działa świetnie) . Jak mam kompa wyłączonego , to w momęcie włączania x-sa (jak szuka kompa do media) to komputer sie sam włącza.. niby w biosie nie namierzyłem opcji wake on lan... co to może być ... normalnie duchy :D , wspomne ze wszytko jest popodłączane po wifi do routera i np inne kompy takie jak lapek mi sie nie uruchamiają .... ???? wtf
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
    up , naprawde nikt nie miał podobnej sytuacji ?
     
  4. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
  5. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
  6. M@rio_

    M@rio_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Licheń
    Uruchamia się bo na 100% masz opcję budzenia przez lan. Wyłączasz kompa czy usypiasz system ?
     
  7. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
    no włśnie wyłączam ... ,a przegrzebałem cały bios i wyłączone jest włączanie przez lan
     
  8. M@rio_

    M@rio_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Licheń
    Hmmm spróbuj włączyć zapisać biosa i wyłączyć. Co to za płyta główna ?
     
  9. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
    http://www.gigabyte.pl/products/page/mb/ga-ma770t-es3_10/ - taka płyta gł
     
Wczytywanie...

Poleć forum