1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

do xgd3 tylko verbatim?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adasku, Listopad 22, 2011.

  1. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    sorry , ze kolejny temat, ale w tamtym nie moge odpowiedziec..nie wiem czemu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak nie chcesz sie denerwowac to najlepiej
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak tak bardzo chcesz kupować jak najtańsze płyty, to po prostu na sprawdzenie kup sobie po kilka krążków różnych producentów i zobacz, czy twoja nagrywarka je przetrawi. Jak będą się nagrywać - ok. Jeśli nie, to kupujesz verbatimy i masz spokój.
     
  5. piotrex007

    piotrex007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieliczka
    U mnie nagrywarka LG dobrze wypala płyty Platinum, ale jak kolega wyżej napisał - nie ma na to zasady i najlepiej sprawdzić samemu.
     
  6. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    wszystkie gry jak do tej pory paliłem na omegah, platimach i esperanzach...a xgd3 na supratec i omedze nidyrydy.... wiec nie wiem czy platinumy czy esperanz czy moze maxele..moglby ktos sie wypowiedziec czy nagrywal powiedzmy battlefielda na tych plytach, czy jakakolwiek gre w xgd3
     
  7. piotrex007

    piotrex007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieliczka
    Ja nagrałem na Platinum nowego Batmana i działa bez problemu na moim FAT Arcade, u kumpla na Slimie również bez problemu działa ;)
     
  8. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    piotrek, tez bym ci dal punkta,ale nie da rady
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na titanum palilem pare to to samo co platim ale w clone cd w img odpadaly takze do tanich plyt polecam clona
     
  10. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Ja wszystko wrzucam na płyty omegi i w sumie na 20 płyt 5 się pali. Pewnie to z powodu mojej nagrywarki bo swoje lata już ma, ale w konsoli nie ma problemów z dobrze nagraną grą, zawsze instaluje na dysk i nie miałem problemów z nowymi grami typu GoW3 czy Batman: AC.
     
  11. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    na płytkach tescowych (14.50zl za 5sztuk) mam nagrane takie tytuły jak min Batiefield 3, COD MW3, NFS THE RUN i wszystko ladnie smiga na moim xbox-ie arcade, a nagrywane nagrywarka na laptopie toshiba satellite C660-1CN, programem clonecd z predkoscia namniejsza 2-2.4
     
  12. Kierowca Bombowca

    Kierowca Bombowca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak dla mnie opowiesci co do plyt verbatim to jakis mit.Nagrywalem gry z tej firmy i na 5 plytek 2 poszly do wiadra. Zaczolem nagrywac na Emtec i jeszcze zadnej mi nie spiepszylo zawsze ladnie sie nagrywa.Jesli chodzi o cene ta 5zl tak jak Verb.
     
  13. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nagrywalem na omega i esperanza i zawsze wszystko bylo OK.
    Teraz dorwalem plytk MAXELL po 1.80 i tez wszystko gra.
    Verbatima uzylem tylko raz i nie widze roznicy a co do ceny to jest on nawet 3 razy drozszy.
    (P.S. Mam plyty omega z grami juz okolo 3 lat i wszystko chodzi jak nowe)
     
  14. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    cos m i sie wydaje, ze clone jest dobry do tanich plytek...img burnem z kolei tak sie nie wypali
     
  15. Tomaszek200688

    Tomaszek200688 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mit jakiś z tymi płytami obalony już dawno temu.

    Sam nagrywam na omegach, esperanzach czy maxellach i jeszcze nigdy nie miałem większego problemu.
     
  16. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    adasku wypalilem juz okolo 120 gier i wszystkie za pomoca ImgBurn na plytkach omega, esperanza i takich zielonych .... zawsze wszystko gra :]]]
     
  17. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Ja wypalam imgburnem na omega za 2 zł (Trzeba uważać aby płyty było RICOH-JPN) i wszystko jest w porządku, RICOH-JPN dlatego że jest to jedna z lepszych wytwórni płyt podobno w ich fabrykach też robi się Verbatimy ale tego nie jestem pewien tak czy siak działają bardzo dobrze.
     
  18. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    duzo zalezy od nagrywarki
     
  19. Tomaszek200688

    Tomaszek200688 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Te nowe gry też wypalałeś na imgburn?
     
  20. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ja też już wypaliłem troche gier na zwykłej nagrywarce i płytach HAWK za 1.20, czyli jakby to powiedzieli szit ;p Te nowe gry z XGD3 też na nich wypalam i imgburnem i wszystko śmiga. Gry instaluje na dysku.
     
  21. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tomaszek200688 nie, te nowe trzymam na dysku do RHG
     
Wczytywanie...

Poleć forum