1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DOA 4 juz nie dziala :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lordani, Czerwiec 19, 2010.

  1. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Taka sprawa: dzisiaj przypomniało mi się o tej świetnej grze (dead or alive 4) i chciałem pograć, tylko .. gra nie wlacza sie. Jak wloze do napedu, to brzmi jakby odczytywalo, ale w miejscu gdzie jest zawsze "włącz grę" było napisane "otwórz napęd" i tak cały czas. Czego wina? Płyta czysta, bez rys. Czy moze to byc przez to ze mam nowe firmware? (1.6). Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Termos

    Termos Guest

    zdecydowanie nowy firmware. Zmień na wyższy lub użyj activate.iso
     
  4. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chodzi mi o to ze ja mam chyba za wysokie! Jest juz nowszy w ogole iExtreme niz 1.6? W dodatku nie mysle ze to cos pomoze.
     
  5. Termos

    Termos Guest

    Na pewno pomoże. 1.61 lub LT lub jak wspomniałem activate.iso. pomoże w 100 %
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak może mu pomóc, jak ta gra jest stara!;).
     
  7. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Gra jest nagrana czy oryginalna, ja miałem raz podobny przypadek Mirror's Edge nie chciało u mnie chodzić, a u mojego wujka na konsoli chodziło, była nagrana na płycie Maxel, co więcej u niego bez problemu zgrała się na dysk, a u mnie Xbox nawet nie wiedział czy to gra
     
  8. Termos

    Termos Guest

    Właśnie dlatego. O ile się orientuję to przyczyną "niewidzialności" gry jest brak stealth patcha. Miałem to samo z fight night round 3 oraz z oryginalnym N3
     
  9. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok pomoglo to z aktive iso. Dzieki.
     
  10. chicken1990

    chicken1990 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ja miałem podobny problem tylko że z Dante Inferno(gra nagrywana) grałem w nią jakieś 2 dni i przestałem na jakiś tydzień. Potem próbuje ją odpalić i podobny problem, niby napęd zaczyna czytać ale cały czas jest "otwórz napęd", gra była nagrywana na verbatimach
     
Wczytywanie...

Poleć forum