1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dobicie jaspera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rufus, Maj 25, 2010.

  1. Rufus

    Rufus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój jasper już odmawia posłuszeństwa. Czy mogę go jakoś dobić, żeby wysłać na gwarancję i grać spokojnie? Zawiesza się, co jakiś czas czy to na dysku, czy na płycie. Jakim sposobem mam to zrobić? Chyba uwzglednią wtedy gwarancję?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    opisz to szczegółowo grasz z dysku czy napędu ?
     
  4. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno

    Masz na mysli gre ? :) Ale i tak opisz dokladniej sytuacje :)
     
  5. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. DJ_Boski

    DJ_Boski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeszów
    Myślę, że lepiej nie robić tak. Lepiej jak by grał na nim ile się da.
     
  7. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie wyłączaj go w przerwach między granie, albo zadzwon do MS i spytaj czy by takiego nie wzieli
     
  8. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz śmiało zgłaszać na gwarancje. Ms nie patrzy przecież czy konsola chodzi czy nie tylko od razu wymieniają "bebechy".
     
  9. S>W>A>T

    S>W>A>T Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    London/woodleigh gdn
    Polecam ci zapakować w reklamówkę szczelnie taśma i po 3h RROD gwarantowany ja tak zrobiłem z Falconem i wymienili mi ;p
     
  10. Rufus

    Rufus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po prostu konsola raz na jakiś czas się zawiesza/wyłącza. Obojętnie czy gram z płyty, czy z dysku. Czasem raz na tydzień, a nieraz 5 pod rząd. Chciałbym mieć spokój, bo konsola ma 3 miesiące. A jak wymieniają konsolę na "nową" to faktycznie jest nowa? Bo z tego, co czytałem to w serwisie PS3 dają nową obudowę, ale płytę kogoś innego wsadzają do środka (odnowioną). Jak jest w przypadku Xboxa?
     
  11. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak ja wysłałem na gware to mi nowego dali a miałem e74
     
  12. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    wloz do piekarnika nagrzanego na 185 stopni (musi byc rowno 185 bo to wazne) i wlacz tryb opiekania, postaw na 2. kratke od dolu i piecz xboxa przez 79,24572 sekundy.
    Jezu, na gwarancje nie przyjmuja tylko konsol ktore maja RRODa lub jakis e74 i sie nie wlaczaja. zadzwon do MS opisz im problem i ci przyjma. ludzie pomyslcie troche czasem.
    chociaz wiesz co? najlepiej wyrzuc konsole przez okno i powiedz ze ci spadla...
     
  13. Rufus

    Rufus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dla twojej wiadomości dzwoniłem i powiedzieli, że dopóki nie podam im kodu błędu, nie przyjmą jej do serwisu. Nie wiesz wszystkiego, to się nie wymądrzaj.
     
  14. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie, te szmaty potrzebują błędu. Gdy masz np. czasami roda, a czasami nie, to gdy w serwisie akurat konsola się poprawnie włączy to nic nie robią i odsyłają, więc jak już wysyłać to z takim rodem, który się trzyma.
     
  15. Jacekxbox360

    Jacekxbox360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie radzę owijać w koc !! często są stosowane pewne zabezpieczenia gwarancyjne ,chodzi o coś w rodzaju czujnika który jest osadzony w miejscach gdzi nigdy niema wysokiej temperatury ,chyba że owiniemy w koc ,nie musi to być część elektroniczna.
    Słyszałem to kiedyś od pewnego rzeczoznawcy .To taki bezpiecznik na wypadek cwaniactwa :)
     
  16. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    Jacekxbox360 to coś takiego jak w telefonie ten papierek testowy co zmienia kolor po zalaniu by potem bylo wiadomo czy uznac gwar.?
     
  17. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra

    Nowa to on raczej mial tylko obudowe.

    To powiedz ze ma RRODa i wyslij. W serwisie nikt tego nie sprawdzi.
    W ogole to jak dzwonisz to czasami z baba nie rozmawiaj bo ta ci zawsze kit wcisnie. Twoja konsola powinna miec jeszcze gwarancje standardowa i musza ci ja przyjac bez zadnych kodow.
     
  18. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Xbox nie ma nic takiego konsole sprawdzało dziesiątki osób ja sam też i żadnych nadzwyczajnych czujników nie ma tylko te od procesora itp.
     
Wczytywanie...

Poleć forum