1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dobre iso???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lolpol123, Wrzesień 2, 2010.

  1. lolpol123

    lolpol123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]

    Czy to iso jest przygotowane do nagrywania???

    Mam xtreme 1.4 lub 1.5 nie jestem pewny. Wave zmieniałem 360wavespatcher(na wave 1). Zmarnowalem juz 4 plyty. Na poczatku myślałem ze to wina płyt (esperanza) ale później kupiłem verbatimy (x8) i to samo. Tylko jakiś xboxowy film. W menu pisze odtwórz dvd!!! Czego to wina?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    uszkodzone iso
     
  4. lolpol123

    lolpol123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naszczescie mam jeszcze gre w partach. Wypakuje ja jeszcze raz, sprawdzę i napisze
     
  5. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Najpierw sprawdź obraz jak wypakujesz abgx360 i zobacz czy nie ma błędów. A potem pat**** do wave 2 360wavepacherem i nie sprawdzaj drugi raz obrazu w abgx360 żeby nie poprawić wave. Najprościej było by uaktualnić FW do LT 1.1 lub 1.61NS.

    Jak masz 1.4 lub 1.5 to wave 2 paczujesz.
     
  6. homer_homer

    homer_homer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    RDN
    Po wypakowaniu sprawdź obraz i zobacz czy błędy nadal będą występować jeżeli nie to wrzuć patcha, sprawdz obraz ponownie i będzie wiadomo gdzie tkwi problem
     
  7. lolpol123

    lolpol123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    [​IMG] Tak wyglada przed patchowaniem.

    Jezeli mozesz to podaj mi link do jakiegos poradnika jak uaktualnic FW. (naped Samsung) Typ xboxa core!!!



    Po spachowaniu znow pojawil sie ten blad co wczesniej. Co to oznacza?
     
  8. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Twój napęd bardzo łatwo aktualizować :) Ale nie ma sensu. Chyba, że chcesz grać online. Gratuluje działającego core
     
  9. homer_homer

    homer_homer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    RDN
    Czyli problem tkwi w wavepatcher a jeżeli masz fw 1.5 to jak się nie mylę on obsługuje wave 3
     
  10. lolpol123

    lolpol123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Dlaczego nie ma sensu? Zrobie sobie to samemu.
     
  11. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    homer_homer Nie znasz się a piszesz. Zawsze można użyć activate iso. I po wszystkich problemach. @UP szkoda czasu.
     
  12. lolpol123

    lolpol123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co wypier***** tego xboxa do śmieci???:D Czy można coś jeszcze z niego wycisnąć?
     
  13. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    :O jak działa to co chcesz?!
     
  14. lolpol123

    lolpol123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jezeli ktos moze niech poda link jak zaktualizowac FW na samsungu
     
  15. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien

    Nie teraz jest wszystko ok. Masz abgx360 bez moda na wave 5 i 6. Obraz jest w porządku teraz tylko za pomocą 360wavepacher przerób na wave 2 i możesz nagrywać.


    Tutaj program z modem na wave 5 i 6:

    http://www.megaupload.com/?d=G8HEMNZW


    RDR ma wave 6 dlatego pokazuje błąd odnośnie wave. Ale obraz jest w porządku teraz tylko przerobić i można nagrywać.


    A jak przerobić do LT 1.1:

    http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/flash-samsung-benq-jungleflasher-8932.html


    Według tego poradnika robisz, tam niżej jest dla napędu Samsung. Do samsunga wyszło LT 1.0.

    Samsung_iXtreme_LT_v1.0.rar


    Robisz wszystko jak w poradniku tylko zamiast ix1.5 wybierasz lt. Do przeróbki wystarczy komputer z sata nie musi być koniecznie kontroler sata via, na większości kontrolerów intela się da zrobić.
     
  16. lolpol123

    lolpol123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    A zmieniałeś w JungleFlasher po kolei porty? Na którymś porcie powinno wyświetlić się jaka wersja samsunga np ms28 tak jak na obrazkach w poradniku.

    Spróbuj też innego portu sata może to pomoże.

    W poradniku z JungleFlasher piszą że na chipsetach nforce też da się przerobić napęd.
     
  18. lolpol123

    lolpol123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najpierw podłączyłem napęd dvd sprawdziłem port i później podłączyłem napęd od iksa ale go nie czytało. Kupie via i wtedy sproboje;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum