1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dobry czy zly screen

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez miszakisza, Czerwiec 3, 2011.

  1. miszakisza

    miszakisza Banned

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam pobralem nie dawno mafie 2 dlc z ********.org
    link do dodatku:Konsole :: Mafia 2 DLC *2010* [PL] [XBOX360]
    i za pierwsszym razem jak angrywalem wystapil u nie blad wiec koledzy z forum poradzili podeslac screena a wiec to on :ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    proszilbym o poprawna odpowiedz gdy zostala mi jedna plyta i nie hcce jej zmarnowac
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jest gites wypalaj. Widocznie źle się wypaliło albo płyty lipne. Verbatim RULEZ!!!

    PS. Jeśli nie masz Mafii 2 po PL nie odpalisz tego.
     
  4. miszakisza

    miszakisza Banned

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a te zolte tam jest napisane cos failed ...
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jest żółte bo abgx360 nie ma w swojej bazie danych tego obrazu gry i wywala na żółto. (Tak mi się wydaję). A możesz podać jaki błąd ci wyskakuje?

    PS. Dodam jeszcze, że mam ten sam obraz DLC co ty i mi działa normalnie z Mafią 2 PL.
     
  6. miszakisza

    miszakisza Banned

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem bo to ostatnia plyta ...
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Zawsze możesz dokupić wypalaj z najmniejszą prędkością zapisu i będzie ok.
     
  8. miszakisza

    miszakisza Banned

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przy 99% blad mi wyskoczyl ;(
     
  9. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Obraz jest na bank dobry albo masz nagrywarkę do doopy albo weź program zmień na CloneCd,
     
  10. miszakisza

    miszakisza Banned

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dziwne ale dodatek sie normalnie zainstalowal
     
  11. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    No to jak się zainstalował na dysku to teraz odpal podstawową Mafie 2 i graj.
     
  12. miszakisza

    miszakisza Banned

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. miszakisza

    miszakisza Banned

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a czy ktos kto przeglada to forum aktualizowal xboxa przerobioneg ta aktualizacja zdejmuje przerobke ... bo chyba nie ma nowego ixtreme 2.0 ??
     
  14. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    sorry za odkop ale wie ktoś ile zajmują te dodatki na dysku
     
Wczytywanie...

Poleć forum