1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dobry monitor ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez smatryk1, Styczeń 17, 2010.

  1. smatryk1

    smatryk1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam! Odrazu mówię że:
    -Jestem nowy na forum.
    -Nie posiadam XBox`a ale zamierzam kupić
    -klawiatura mi nawala więc proszę o wyrozumiałość gdy będzie coś w stylu:
    "Czy da sę gr na XBox`ie 360 odpalać z HDD

    OK, a teraz pytanie.
    Zamierzam kupić XBox`a 360 ELITE i chce go podłączyć do monitora w pokoju. Ale dręczy mnie pytanie czy mam odpowiedzni monitor. Mam
    SAMSUNG
    SyncMaster 940nw

    Proszę o odpowiedź.
    Z góry Thx:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli ma wolne wyjścia, a ty masz odpowiedni kabel to tak.
     
  4. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja też gram na 19" (narazie) Mam jakiś podrobiony kabel i jak dla mnie bardzo fajnie się gra. To, że ekran jest mały nie oznacza, że gorzej się gra. Jeśli chcesz ciągle grać na monitorze to kup porządny kabel tj. BigBen, albo jeśli masz kasę to oryginalny MS.
     
  5. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Każdy chwali co ma ;] jak byś miał przynajmniej tv 32" HD-ready to byś pisał coś innego ;P

    A co do tematu monitor jak najbardziej nadaję sie pod konsolkę wystarczy odpowiedni kabel/kable do monitora i obraz będzie żyleta ;D
     
  6. smatryk1

    smatryk1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystkim Thx za odpowiedź. Pomogliście
     
  7. kris_kjk

    kris_kjk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma to jednak jak większy TV (wystarczy HD Ready z 37 ") ... siadamy wygodnie w fotelu i jest bajka ...
     
  8. Godzilla

    Godzilla Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzów
  9. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
  10. kszalek

    kszalek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WITAM! Zadam pytanie tutaj - mam nadzieję, że autor tematu się nie obrazi ale nie chce zaśmiecać forum. Kupuje xboxa i będzie on działał pod plazmą 42'' LG. I tutaj moje pytanie.

    Jak wiadomo plazma ma to do siebie, że gdy coś długo bez ruchu się na niej wyświetla to zostaje to na ekranie. I jak tutaj wygląda sytuacja gdy np w gta4 cały hid mapka itd jest elementem stałym? Nic nie stanie się z tv?
     
  11. kris_kjk

    kris_kjk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TV jak najbardziej odpowiedni ... (pominę kwestię co lepsze LCD czy Plazma), ale w przypadku gier właśnie LCD powinien się lepiej sprawdzić.
    Nowsze plazmy nie powinny mieć problemów z wypalaniem się ... choć nie jest wskazane oglądanie przez długi czas statycznych obrazów. Nie powinno się nic stać ... no chyba, że gramy notorycznie w jedną grę codziennie po kilkanaście godzin ... wypalają się jasne obszary ... zresztą np. logo TVP (i nie tylko logo TVP) jest białe i w jednym miejscu, a niektórzy oglądają TVP po kilka godzin dziennie i raczej nic się nie dzieje ...
     
  12. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    maxan Niestety 32" nie bd miał z powodu małego pokoju a na półce mam zamiar postawić 26" z HDready. Grałem na 37" calowej ? Nie jestem pewien i jednak komfort większy jest, ale jak to się mówi. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :)
     
  13. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Dobry monitor na pewno będzie ci się dobrze grało pomimo rozmiarów ekranu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum