1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dobrze nagrałem system a nie działa.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Razak, Sierpień 18, 2009.

  1. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    No wiec nagrałem sobie windowsa xp nowa wersja na dvd dl bo nie miałem innej płytki,sprawdziłem w Ultra iso czy jest botowalna była wiec nagrałem obraz alkocholem 120 wkładam do napędu odpalam z dosa wczytuje jakieś tam sterowniki itp jak wczyta to wyskakuje bład na niebieskim ekranie że system zostanie zamkniety aby zapobiedz uszkodzeniu systemu,próbowałem kilka razy ale nic dalej to samo z poziomu starego xp jak chce wejść do plików płytki to niestety ich nie ma a komputer ich nie rozpoznaje co jest nie tak,mogę prosić o jakąś radę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zmien opcje dysku w biosie
     
  5. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Iso ma więcej niż 800 mb,kris co masz na myśli?
     
  6. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To co to za XP, że większy niż CD? Odpowiedź na to pytanie jest zapewne też odpowiedzią na twój problem. Jeśli chcesz mieć stabilny system, to zainstaluj normalną wersję, a nie jakieś przeróbki domowej roboty.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jaki masz dysk na sata czy ata
    sa takie opcje jak
    sata nativ mode
    AHCI
    raid

    spróbuj powyłączać po włączać
    u mnie kiedys na nowym lapciaku tez nie szlo.....
     
  8. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    ata a napęd mam na sata jak mam to ustawić?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    poprobowac :) co płyta to innaczej. najlepiej powyłączaj wszystko na dobry początek
     
  10. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    pisze ponownie ale z psp wiec sorry za bledy

    wylaczylem botowanie starego systemu w xp wiec zrobilel reset ale zamiast botowac mi xp botuje mi stary uszkodzony system nic nie moge zrobic za chiny nie moge uruchMic dobrego xp prosze o pomoc co mam zrobic zeby mi sie uruchamial dobr xp

    up
     
Wczytywanie...

Poleć forum