1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Doczytywanie Tekstur Xbox 360 Premium 60 GB ??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez smykk, Styczeń 20, 2009.

  1. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, chciałbym kupić tego xboxa XBOX 360 PREMIUM 60GB HDMI 65NM iXTREME 1.5 SKLEP (532174744) - Aukcje internetowe Allegro Premium 60 GB, iXtreme 1,5, Liteon. Mam zamiar grać na kopiach. Czy mająć dysk i instalujać gry na niego musze sie martwić o doczytywanie tekstur w grach ?? gry nagrywałbym na sony lub verbatimy w imgburn z prędkością 2,4x. Nagrywarke mam LG, pytam po kumpel ma arcade i ma problemy z teksturami
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Największe problemy z teksturami są przy GTA IV. Instalując GTA w znacznym stopniu zmniejszasz doczytywanie tekstur. W innych grach nie powinno być takiego problemu, nawet bez instalacji ich na dysk twardy (oczywiście od czasu do czasu może doczytać coś, jednak nie jest to uciążliwe podczas rozgrywki).
     
  4. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja też mam lite-ona ixtreme 1.5 i gry instaluje na dysku ale nie z obawy o tekstury bo problemow z nimi w GTA IV i w żadnej innej gierce jak narazie nie miałem ale po to żeby nie wykańczać napędu i konsola ciszej chodziła.
    Instalowanie gier na dysku zmniejsza ryzyko rod-a poniewaz naped jak pracuje wytwarza ciepło.
    Ale nawet jak odpaliłem GTA IV pierwszy raz z płytki nie miałem problemu z teksturami :D
     
  5. Bertik

    Bertik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak, lecz jeżeli zainstalowałem gears of wars 2 na hdd to czemu płyta z gra się ciągle kreci w napędzie ? W pierwszej części tak nie było i ciągle tylko z hdd brało.
     
  6. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dziwne , ja normalnie wkladam do napedu odpala sie automatycznie z dysku i potem juz nic plyty nie slychac :confused:
     
  7. Bertik

    Bertik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie. U mnie jest tak że zabotuje płyta standardowo i się wyłącza do czasu menu gry i wtedy zaczyna napęd pracować* (nie głośno ale
    jednak).Spróbuje jeszcze raz zainstalować.


    Pomocy



    *-dzieje się to tylko z gears of war 2


    @edit

    Już nie czyta z płyty tylko z dysku. Wyciagłem i włożylem hdd spowrotem.
     
  8. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    a grasz na kopiach czy na oryginałach ??
     
  9. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Ja ze swoim Hitach-Lg nigdy nie miałem problemów nawet gdy nie było NXE, a GTA 4 było nowiuśką grą:p. Dopiero zaczęło się doczytywanie tekstur dwa dni przed błędem e74;).
     
  10. gelu87

    gelu87 Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam przerobionego liteona 1.5 i kazda gra mi smiga az milo nie zauwazylem doczytywania tekstur w zadnej grze nawet gta ;] widocznie to zalezy od konsoli itp :p
     
  11. speed250

    speed250 Guest

    podobnie ja GOW 2 sprawa sie ma z Orange Box (episode one) pare razy zamieli
     
Wczytywanie...

Poleć forum