1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dodatek do dasha

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Vaarth, Styczeń 18, 2009.

  1. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Słyszałem ,że ma wyjść dodatek do nowego dasha czy to prawda? A jezeli tak t:confused:o co on ma zawierac?!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    na razie nic o tym nie wiadomo
     
  4. bimbol

    bimbol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niektorzy dostali aktualizacje do wersji 2.0.7363.0 ale nie wiadomo co sie zmienilo.
     
  5. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
  6. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jakaś większa modyfikacja ma wyjść pod koniec roku...
     
  7. Fazzer

    Fazzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    ale o co Ci chodzi dokladniej z tym 'disc in tray'?

    BTW... co do tego screena to on strasznie przypomina Viste ... :p
     
  8. Laurences

    Laurences Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lol disc in tray to po prostu dysk w napędzie ( akurat siedział tam - w napędzie - lego batman ). Nie wiem co to za funkcja miała być :confused:
     
  9. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    tez mam NXE ale wygląda zupełnie inaczej ;o nie chodzi mi o theme ale o wygląd tych okienek i np. obok logo X'a zalogowany pad czy te zmiany są w skórce czy w jakiejś aktualce?
     
  10. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    właśnie jak uzyskać taki efekt jak na screenie?
     
  11. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak sie domyślam to jest motyw , nie ma go w nowych motywach dodanych do NXE ale wiem że mozna pobierać nowe motywy.jak widze na tym foto konsola jest podłączona pod XL.
     
  12. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Faktycznie trochę zmian jest.
    Mam ten motyw i wygląda to podobnie.
     
  13. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Skąd masz ten motyw ??:D
    Miałes go orginalnie..
     
  14. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Nie, motyw GoW pobrałem, jest on darmowy.
     
  15. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Gdzie pobrałeś darmowy motyw Gow? Nie moge nigdzie znaleść :(
     
  16. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  17. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    on chyba był kiedyś darmowy
     
  18. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Jest to wersja z targów E3, które to odbyły się w lato. Tak więc jest to stara wersja a nie jak niektórzy myślą, nowa.
     
  19. Monny

    Monny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak kolega wyzej mowi, to nie jest zaden motyw ani dodatek, a juz napewno nikt go nie ma u siebie (pozdrawiam kolege pare postów wyzej). To wersja koncepcyjna czyli taka wersja beta NXE.
     
  20. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Szkoda bo IMO ta beta jest ładniejsza moze sie doczekamy takiej :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum