1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dodatek Fable 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez pawellos99, Maj 9, 2009.

  1. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam problem.Pobrałem dodatek do fable 2 i nie wiem jak go uruchomic gdy zalaczamgre z pyty to nie widze zmian
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Dodatków (DLC) nie uruchamia sie. Po ściągnieciu po prostu go masz. Z tego co wiem ten DLC oferuje nową wyspę - Knothole. Jeśli masz problem spróbuj pobrać jeszcze raz. Być może wystąpił jakis bład podczas pobierania (rozłączyło cię z XLB itp.) jak już raz zapłaciłeś to śmiało możesz pobierać po raz kolejny. Nie zapłacisz 2 razy. sprawdź również czy masz go w pobranych plikach w Dash-u.
     
  4. leszcz

    leszcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Żeby przenieść się na Knothole Island musisz wejść w liste zadań. Pojawi się tam nowe zadanie z angielskim opisem (nawet jeśli masz grę po polsku). Klikasz na nie i przenosić Cię bodajże na rynek Bowerstone i złota ścieżka poprowadzi Cię do łodzi podwodnej.
     
  5. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale to dziwne bo nie ma zadnej lodzi podwodnej a podczas pobierania nie wystapil blad
     
  6. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Ale żeby się tam dostać musisz mieć ten płatny dodatek, albo XBL gold i kolege ktory ma płatny
     
  7. leszcz

    leszcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Nawet z darmową wersją powinna się pojawić łódź i powinieneś dostać kilka bonusowych przedmiotów. Ale bez sytuacji jak opisał MarcinekZ nie dostaniesz się na wyspę.
     
  8. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie ma dodatkowego zadania. A czy przypadkiem nie trzeba byc w sieci live zeby pograc?
     
  9. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pobrałem dodatek premium za 800pkt i nic
     
  10. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Coś mi się wydaje ze wyzucilem pieniadze w bloto . bardzo mnie to martwi koledzy pomocy
     
  11. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A dodatek widac w pamieci.
     
  12. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy przypadkiem nie trzeba miec podstawowej wersji ukończonej?
     
  13. leszcz

    leszcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Może najpierw musisz mieć dostęp do rynku Bowerstone ? Spróbuj przejść początek Fable 2 (faze dzieciństwa) aż do momentu kiedy swobodnie będziesz mógł bigać po mapie.
     
  14. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam juz bawerstoone
     
  15. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  16. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Usuń dodatek, ściągnij najpierw wersję FREE, później Premium i odpal dopiero po ukończeniu pobierania grę. Powinieneś wtedy dopiero mieć questa dodatkowego po angielsku. U mnie też było coś podobnego i gdzieś wyczytałem, że najlepiej mieć pobrane obie "wersje", bo FREE sobie na dysku siedzi, a Premium to tylko odblokowanie dostępu do wyspy, więc praktycznie nic więcej na Klocka się nie pobiera.
    Pomogłem? :D
     
  17. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety nie pomogło by to. Już sobie poradziłem otóż załączyłem grę na live i w menu było do pobrania zrobiłem to i jest ok. Dodatek bardzo krótki (500mb), ale fajny. POLECAM!!!
    Dzięki za pomoc chłopaki.
     
  18. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    "Dodatek bardzo krótki (500mb)..."
    Co ma wielkość pliku do długości dodatku? Lol! Braid zajmuje jakieś ~150MB a wciąga, że parę razy przechodzisz! Ręce opadają po prostu...
     
  19. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No bo czego można spodziewać się po dodatku który ma 500mb. Na pewno nie będzie tak długi jak podstawowa wersja gry. A co ma wielkość gry do tego czy ona wciąga czy nie!! CoOokie nie gadaj głupot, bo nawet najwięcej zajmująca gra np. 10gb może być denna i nudna.
     
  20. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  21. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Tego można się spodziewać, że masz tam czyste questy. Mało zajmuje, bo nie musi być tam engine wrzucony, wszystkie standardowe itemy, tekstury itp. Dodatek może zajmować i 1.5MB (patrz RE5 i jeden z trybów na XBL) a przedłuża grze żywotność niesamowicie. Sam dzieciaku nie gadaj głupot i nie spamuj post pod postem - regulamin się kłania, ale pewnie też go nie przeczytałeś, bo zajmuje 40KB, czyli za dużo czytania :DD
     
Wczytywanie...

Poleć forum