1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DODATKI a konta

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez miedzianek, Marzec 18, 2009.

  1. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Siemka


    No wiec tak...


    kiedys bylo tak ze dodatki sciagane z marketplace dzialaly na wsyzstkich kontach na danym X360


    Dzisiaj pozyczylem od qmpla konto,zassalem normalnie dodatek do gta4,do fallout 3,do fable 2...on te konto mial na swojej konsoli,ja gt odzyskalem na swojej i pozasysalem...


    i teraz pytanko:czy to zadziala?bo narazie mam male problemy(save corrupted wiec niesprawdze-.-)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gozda

    gozda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    też bym chciał to wiedzieć, najłatwiej to sprawdzić eksperymentalnie czyli dokładnie tak jak to zrobiłeś. Podzieliłbyś się wynikami jak już sobie z tym poradzisz. :)
     
  4. xpudlo360

    xpudlo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TORUŃ
    Przy okazji tego tematu dodam ,że od kilku dni jest na marketplace demo COD 5 ale gdy chce ściagnąć ,dostaje informacje ,że plik nie jest dostepny w danej lokalizacji ,xbl mam na UK ,czy ktoś wie o co chodzi?
     
  5. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    ja wiem
    Bylo o tym chyba pisane.
    Musisz zrobic 2 konto na liwe i z niego zassac.
    czyli robisz kontio w innej lokalizacji a potem zasysasz
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ja nie rozumiem czemu teraz jest tam te demo coda 5? przecież cod 5 już dawno wyszedł!
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nieofftopujcie!(SWOJA DROGA:ta blokada na region to chodzi o ip a nie o kraj zarejestrowania,jakby mialo byc na inny kraj to wogle by ci tego w mp niepokazalo)

    nie dziala chyba,bo w gta4 biore new game i mi laduje normalna kampanie chyba(zaczyna sie w samochodzie i ktos tam mowi uncle xxxx is back!) chyba ze to ianczej sie wlacza?


    Ale sprawdzilem tez themsy,nieida...
     
Wczytywanie...

Poleć forum