1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dodatki DLC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kuba558, Luty 6, 2013.

  1. Kuba558

    Kuba558 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kwidzyn
    Witam czy orientuje się ktoś jak wgrywać dodatki DLC do gier może istnieje jakiś poradnik proszę o pomoc
    Konsola rgh j tag fsd 3.0 dashlunch 3.04
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Alan360

    Alan360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wchodzisz w Menu główne konsoli, i w ustawieniach będzie, że trzeba wpisać kod, akceptujesz, i wgrywa się samo ;p

    //Jak nie masz nic do napisania w temacie to nie pisz wcale, wyraźnie jest napisane że autor posiada RGH
    ~z0nk31
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    przede wszystkim zaktualizuj sobie dashlaunch do 3.06, zawsze warto mieć najświeższy.
    dodatek pobierasz zazwyczaj w postaci folder (o nazwie np. ab123456) a w nim jest umieszczony plik.
    folder ab123456 wrzucasz do folderu HDD1>Content>0000000000>
    będziesz musiał nadpisać pliki, dajesz TAK
     
  5. Kuba558

    Kuba558 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kwidzyn
    A jak mam obraz iso jak odtworzę to mam video ts i audio ts
    czy mam go przepuścić przez exiso
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ech...
    musisz go najpierw wypakować programem exiso
     
Wczytywanie...

Poleć forum