1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dodatki do cos'a black ops

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JiveMariusz, Sierpień 26, 2011.

  1. JiveMariusz

    JiveMariusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Pobralem z xbox'a (za ms p) gre cod black ops (z amerykanskiego ip) i dodatki do tej super gierki (tez z amerykanskiego ip) ale gra dziala a dodatki juz nie ...
    W hard drivie pisze ze wszystko ok tzn. nie pisze ze dodatek nie komplteny czy uszkodzony itd.
    Swoje glowne konto mam na anglie bo kupilem 6k ms points na allegro ale nie wiem na co bylo te kupione konto ...
    Wszystko ok z gra ale czemu dodatki nie dzialaja ?? w grze jak chcialem dolaczyc do kolegi (on ma dodatki i mu dzialaja) to on gral na jakies mapce z dodatku i mi wyskoczylo ze nie znaleziono jakiegos tam
    dodatku (chyba first cos tam) i mnie wywalilo z serwa ...patrzalem i mam ten dodatek na hard drivie.
    Dodam ze mam nie przerobiona konsole i mam pobrane 3 z 4 dodatkow do black ops (nie mam tego najnowszego)
    I chce znow kupic konto z 6k ms p ale pytanie do was brzmi co mam zrobic/jak pobrac te dodatki zeby dzialaly i z jakich kont na glowne (czyli na anglie)
    Z gory dzieki !
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JiveMariusz

    JiveMariusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. mikesc

    mikesc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak pobierales dodatki ? przez gre czy przez xbox.com ?

    ja mam konto na UK. Gre mam co prawda na plycie, ale mapy musialem pobierac z konta migrowanego na PL.

    wiec wygladalo to tak - konto z allegro - migracja na PL. logowalem sie do tego konta na konsoli. odpalalem COD BO i tam przez Store pobieralem mapy. U mnie w ten sposob dziala.

    Jezeli pobierales z xbox.com mozliwe ze konto z allegro nie bylo migrowane - wtedy polski adres ip nie pozwoli na korzytsanie z dodatkow (przynajmniej tak mysle)

    pozdrawiam
     
  5. JiveMariusz

    JiveMariusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobralem z marketplace
    wlasnie kupuje nowe konto na allegro na anglie i zobaczymy czy zadziala ...
    Jak nie to sie je zmigruje na pl i wedle ciebie bedziedz dzialac zobaczymy jak w praktyce !
    Pozdro
     
  6. mikesc

    mikesc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja jak pobieralem na niezmigrowanym koncie to dostawleam komunikat - nie mozna pobrac ztej lokazlizacji.

    wiec tak jak mowie, zaloguj sie do kupionego konta, na nim uruchom COD i wejdz w store. tam pobierz - przeloguj sie na swoj profil i powinno smigac

    pozdro
     
  7. JiveMariusz

    JiveMariusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak ja wlazlem do gry i chce pobrac to pisze ze element nie dostepny z bierzacej lokalizacji.
    Co mam zrobic ?
     
  8. mikesc

    mikesc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Saskey

    Saskey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z|amiast punktów kup sobie jakiś ogomny słownik j. polskiego, zasad poprawnego pisania i interpunkcji.

    Gre masz po polsku czy po Angielsku?
     
  10. JiveMariusz

    JiveMariusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie dzieki nie skorzystam i interpunkcje mam gdzies i uzywanie polskich znakow ....
    Dzieki mikesc, zmigrowalem konto i pobralem :D
    Gre mam po angielsku, pozdrawiam i mozna close
     
  11. JiveMariusz

    JiveMariusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak ja sciagnac aby byla po pl ?
     
  12. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    Wystarczy że zmienisz język konsoli i ustawienia regionalne na Polskę,i gra sama się dostosuje.
     
  13. JiveMariusz

    JiveMariusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmigrowac konot na pl ?? Bo mam wszystkie ustawienia na pl i gra jest po angielsku
     
  14. mikesc

    mikesc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jezeli kupiles ang wer jezykowa gry to bedziesz mial angielski

    ustawienia regionalne nic tutaj nie zmieniaja

    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum