1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dodatki forza 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jerzolpoznan1, Styczeń 20, 2010.

  1. jerzolpoznan1

    jerzolpoznan1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    witam... czy da sie zainstalowac dodatki do forza 3 na zbanowanej konsoli?? bo nie wiem czy warto sciagac 2 cd... z gory dzieki elo!!! :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Da się.
     
  4. jerzolpoznan1

    jerzolpoznan1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    dzieki :D to zaraz zaczynam sciagac ;]
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A warto, bo samochody są fajne.
     
  6. jerzolpoznan1

    jerzolpoznan1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    a bez 2 cd bedzie tez drift?? bo jeszcze nie nagralem cd1 i nie wiem czy jest na 1...
     
  7. nick99

    nick99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Drift jako wyścig jest tylko w grze przez XBL, na każdej trasie, więc na cd1 powinien być.
     
  8. jerzolpoznan1

    jerzolpoznan1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Drift nie jest typem zawodów. Driftujemy na próbach czasowych i wlaczamy sobie licznik pkt.
     
  10. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Fajny ale dostepny tylko multiplayer :)
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No na multi fajnie jest polatac bokami w parach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum