1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dodatki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wojtek230492, Listopad 12, 2009.

  1. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Siema mam pytanie bo mialem dodatki do forza2 i sava prawie 60% zbanowali mi konsole i moje pytanie jest takie. Jak kupie 2 konsole i wloze dysk to bd dzialac dotaki i save??????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. L3ST3K

    L3ST3K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pyrzyce
    Savy powinny działać i na zbanowanej. Z tego co ludziska piszą to gdy do drugiej konsoli przełożysz hdd to normalnie będziesz mógł pykać, tylko ixtreme musiałbyś mieć, logiczne.
     
  4. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    nie słuchaj sie go...sevy i dodatek powinien działac na twojej konsoli nawt po banie a na drugiej niestety nie bedzie działac dysk...musisz go sformatowac pod nowa konsole a co za tym idzie savy i reszta przepadają bez powrotu...
     
  5. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    nic nie dzial jak chce wczytac sava to pisze ze blad potrzbna najnowsza aktualizacja
     
Wczytywanie...

Poleć forum