1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dodatkowa igła

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kiziel, Maj 19, 2011.

  1. kiziel

    kiziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam
    Czy jak mój napęd był już fleshowany to musze robić dodatkową igłe mój napęd to Lite-On. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    jak masz klucz to nie musisz,bo sluzy to do wyciagania klucza
     
  4. kiziel

    kiziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    kurde nie mam klucza ;/ to jak mam tą igłe zrobić ??
     
  5. kogut

    kogut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. kiziel

    kiziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tego na allegro już nie ma. Teraz musze sam to zrobić tylko nie wiem jakie mają być te kabelki żeby polaczyć igły z tym INTERFEJS RS232-TTL to musza byc jakieś specjalne te kabelki czy mogą być byle jakie?
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    gdzie masz tam napisane cos o RS232-TTL?
     
  8. kiziel

    kiziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    nigdzie ale wiem ze mozna z tego igly zrobic
     
  9. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Musisz miec kabel od zasilania napedu w xboxie, kawalek zwyklego kabla i najzwyklejsza igle.
     
  10. kiziel

    kiziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    to mam zrobic tak jak na tym tylko bez tego przelacznika? i jeden kabel od tego pociagnac z igla i starczy? [​IMG] tylko bez tego przelacznika?
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  13. kiziel

    kiziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a jak to zrobie ta jak ja potem ten kabel schowam w konsoli czy tonie bedzie przeszkadzac wgl?
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ziomek kup taki drugi kabelek na allegro sa po 10 zł.......
     
  15. kiziel

    kiziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    tez tak myslalem ale myslalem ze sa drosze . ok wielkie dzieki

    a jak to znalesc na allegro?

    Nie pisz posta pod postem. Uzywaj opcji - edit // Touch!
     
Wczytywanie...

Poleć forum