1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dodatkowe chlodzenie xbox-a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maniek360, Listopad 24, 2012.

  1. maniek360

    maniek360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy wymagane jest dodatkowe chlodzenie xbox-a 4 GB ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamyz

    kamyz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie ma takiej potrzeby :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Odp: dodatkowe chlodzenie xbox-a

    Hah nawet mozesz kocem obkrecic xboxa i sie nie zjara jak to slim:D albo jasper fat

    Wysłane z mojego GT-I9300
     
  5. maniek360

    maniek360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czym rozni sie zwykly od slima ? :)
     
  6. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Odp: dodatkowe chlodzenie xbox-a

    Tym ze starszy jest lepszy do przerobki :D
    I wygladem ale kazdy ma swoje gusta.
    I slim ma wifi. I 250gb na starcie
    Wysłane z mojego GT-I9300
     
  7. maniek360

    maniek360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz rozumie :)
    Moj ma 4 GB i wifi :)
     
  8. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Wi-Fi ma każdy Slim, tego nie musisz mówić. Polecałbym ci zainwestować w oryginalny dysk do Xboxa 250 GB, możesz wtedy przenosić gry na dysk, laser się nie zużywa, kupować gry i ściągać dema z Xbox Live.
     
Wczytywanie...

Poleć forum