1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dodatkowy dysk a RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marek127, Marzec 16, 2014.

  1. marek127

    marek127 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    do RGH będzie się nadawał KAŻDY dysk w obudowie USB i każdy 2.5"
     
  4. marek127

    marek127 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli że do każdego dysku 2,5 nie jest potrzebne zasilanie ?

    Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Chodzi Ci o osobny zasilacz?
    Tak jest przy dyskach 3.5", dyski 2.5 tylko kabel USB

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. marek127

    marek127 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Db dzięki ;)

    Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. kato1038

    kato1038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dysk 500 gb

    mam nowy dysk 500 gb ale konsola go nie widzi dlaczego ?
     
  8. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    880
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Sformatuj pod fat32 nowe dyski są w ntfs konsola z rgh tego nie widzi a i jeszcze musisz mieć partycję primary ustawioną na tym dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum