1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dodatkowy dysk do xa?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Krizzo, Wrzesień 8, 2009.

  1. Krizzo

    Krizzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hiho.

    Mam pytanie. Gdybym mial przerobionego xa premium i dokupil dysk twardy INNEJ FIRMY i podlaczyl go do xa przez USB to czy ten dysk spelnial by wszystkie funkcje oryginalnego dysku twardego?
    Np moglbym z niego odpalac gry, obrazki gracza, tematy iitd?

    ZAWSZE DZIĘKUJĘ.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. vaski

    vaski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rawicz
    niestety nie mógł byś, przez usb nie da się tego zrealizować, za to mógł byś korzystać z niego tak samo jak z pendriva czyli mógł byś z niego odpalać filmy, muzykę itp..
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    zależy jaki dysk. ja 3,5cala podłączałem i X go nie wykrywał niestety. ale z 2,5 problemu nie ma. tyle że z dysku tylko filmy, zdjęcia i muze odpalisz. pzdr
     
  6. damiaj

    damiaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jeżeli mam obudowe dysku do X, i chciałbym włożyć do niej dysk. Ten dysk jaki musi być, Sata II czy 2,5? Prosze o odpowiedź. Aha i X'y wykrywają max 120 gb?
     
  7. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    powinienes z miejsca warna dostac!
    http://xboxforum.pl/poradniki-f27/j...-bevt-beas-bjkt-bekt-velociraptor]-14421.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum