1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dodatkowy kontroler

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rafau, Grudzień 30, 2009.

  1. rafau

    rafau Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Panowie, poradźcie mi proszę, w jaki sposób uruchomić dodatkowy kontroler (drugi pad. bądź mikrofon) w konsoli. Problem polega na tym, że kontroler dołączony do konsoli działa poprawnie, nie ma problemu z jego wykryciem przez konsolę. Nie mogę natomiast podłączyć innego kontrolera, mikrofonu z gry the beatles lub kontrolera z innej konsoli. Moja konsola to Falcon z ubiegłego roku, drugi kontroler i mikrofon jest z najnowszego Jaspera. Ustawiłem w systemie "włącz dodatkowy pilot", zaś oba kontrolery próbowałem włączyć i przy wyłączonym działającym kontrolerze ... POMOCY !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    Musisz wcisnac na padzie taki maly przycisk umieszczony z tyłu pada okragly i jednoczesnie wcisnać taki sam podobny przycisk w konsoli,znajduje sie kolo slotu na karte pamieci.
     
  4. blazej_1233

    blazej_1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    nie koniecznie wystarczy nacisnąć X na padzie i powinno wykryć bez problemu na i też można mały przycisk nacisnąć
     
  5. rafau

    rafau Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    rzecz jasna pierwszą rzeczą, którą robiłem to podłączanie właśnie w taki sposób jaki zaproponowaliście, więc podstawowych błędów przy podłączaniu kontrolera nie popełniłem, ale dzięki za chęci, Panowie :) może ktoś jednak spotkał się z przypadkiem podobnym do mojego (działa kontroler zakupiony z konsolą, inny zaś nie)
     
  6. PLkubaPL

    PLkubaPL Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja miałem taki problem .włącz konsole potem pada.najpierw włącz pada i naciśnij mały przycisk z tyły.potem mały przycisk na konsoli.Jeśli za pierwszym razem nie zaskoczy to wykonaj kilka powtórzeń u mnie załapało chyba z 4 razem.jak nie pomoże to zaktualizuj klocka.a jak nic nie da to na gwarancji ci powinni wymienić.
     
  7. Brygada_RROD

    Brygada_RROD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najprawdopodobniej kontroller jest uszkodzony
    moj znajomy kupil ostatnio nowy w pudelku wyjal i po kilkudziesieciu probach nie udalo sie go uruchomic.
     
  8. rafau

    rafau Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kontroler nie jest uszkodzony, na innej konsoli działa, zaś dashboard jest zaktualizowany.
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Zrob tak:
    1)Wlaczasz X360 przyciskiem na konsoli
    2)Odpal pada tego ktorego teraz nie mozesz podlaczyc i go zsynchronizuj
    3)Uruchom tego 1 pada ktory jest juz zsynchronizowany



    Napisales ze to pad lub mikrofon...Hmm...Tak dochodze do wniosku-to przewodowki czy nie .?
     
Wczytywanie...

Poleć forum