1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dodawania zdjecia na forum????

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tomciopaluch, Czerwiec 7, 2009.

  1. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    prosze o poradnik .:):) jak dodac zdjecie na forum w poscie.zeby nie bylo samego linku do stronki ze zdjeciem a zeby zdjecie bylo cale widoczne w poscie..tak jak np to co mam w sygnaturce.. prosze o porade.jak krok po kroku robic zeby wyszlo.chcialem dodac do miss 360stopni .a jak dodaje to tylko widoczny jest sam link i dopiero jak sie na niego da to pojawia sie zdjecie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jar

    Jar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Jeśli wrzucasz pliki na imgshacka to tam np są automatyczni resizowane(na kilku innych sajtach też) więc to może być to.

    Jeśli to nie możliwe,że admin narzucił restrykcję co do rozmiaru obrazków i tyle.

    Swoją drogą sam wrzucałem na forum jakieś foty i nie miałem takich akcji, dunno lol.
     
  4. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    tak wrzucam fotki wszystkie zawsze do imageshock................... i tu na forum jak pisze posta i dam np ikonke insert image to pojawia mi sie ta tabela zeby wklic adres..wklejam adres z fotka i pojawia sie tylko sam link do zdjecia na ktory dopiero cza kliknac zeby je zobaczyc a mi chodiz by cale zdjecie bylo widac odrazu
     
  5. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    to jak masz pokazane na imagesacku ikonę właśnie dodanego zdjęcia to klikasz PPM i pokaż obrazek, albo klikasz w niego po prostu. Później kopiujesz ścieżkę.
    Krótko mówiąc jak masz wyświetlony w pełni obrazek na imagesack (sam obrazek na czystym tle) to wtedy kopiujesz ścieżkę z przeglądarki...
     
Wczytywanie...

Poleć forum