1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dodawanie 2 pada

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tmach, Grudzień 8, 2008.

  1. tmach

    tmach Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    mam problem z dodaniem 2 pada do konsoli, pierwszy - w komplelecie działa ok, 2 - dokupiony nie chce się podłączyć (wszystkie diody na padzie mrugaja, wyłączająć konsolę 2 pad się również wyłącza, i możena 2 padem włączyć kansolę więć się "widzą").

    jakieś pomysły ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FLASH_PL

    FLASH_PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nacisnij magiczny przycisk ktory jest na panelu przednim konsoli tuz przy wejsciu na MemoryCard B taki okragly mi pomoglo przy odpalonym xie i pada tez miej wlaczonego.
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    na padzie też jest taki guzik okrągły widoczny jak się na niego patrzy z góry
     
  5. tmach

    tmach Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oby dwa guziki były wciskane, zgodnie z instrukcją obsługi.
    może jakieś inne pomysły ??
     
  6. mentek

    mentek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Tigger1985

    Tigger1985 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Słupsk
    w bardzo bliskiej odległości pada od konsoli to zrób
     
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    drugi pad jest oryginalny?
     
  9. 3kilooo

    3kilooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Trzebinia
    ja miałem dokupionego drugiego pada ze stanów (orginał) i miałem podobny problem, gy naciskałem X wyłanczał lub włanczał ale telewizor :eek: na guzikach było coś jak by odbicie lustrzane pada ;/ prawdopodobnie inna konfiguracja, lub jej błąd...
     
  10. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    no ale jaka inna konfiguracja? przecież chyba xbox to xbox i jestt mało prawdopodobne aby dla innego kraju miałbybyć inny rozkład przycisków lub ich działania. ale najdziwniejsze jest to że on działa na tv a nie na klocka...
     
  11. 3kilooo

    3kilooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Trzebinia
    też się nad tm zastanawiam, moze jest to poprostu wada fabryczna. mam monitor samsunga 24'' lcd i pad robi mi psikusa.. sprawdzałem na x'sie u kumpla i działa identycznie jak na mojego
     
  12. szymonkrzak

    szymonkrzak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może pad ma inną częstotliwosc, jak sa piloty np od wiezy i cos sie z nimi popsuje to mozesz tez np telewizor wylaczac lub dvd
     
Wczytywanie...

Poleć forum