1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dodawanie gier po ftp

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam_wad, Lipiec 31, 2012.

  1. adam_wad

    adam_wad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie proste pytanie a może nie

    Dostałem gierkę iso mam RGH programem Extract Xiso zrobiłem paczkę po czym total commanderem wrzuciłem do GRY z nowym katalogiem oczywiście gra działa ale chciałbym ją widzieć (oprócz menadżera plików) Moich Grach (w FSD) co muszę zrobić

    No i jeszcze jedno pytanko: wyłączyłbym okładki automatyczne i najlepiej sam bym pliki do nich wrzucił po ftp powie mi ktoś jak to zrobić


    Nie potrzebuje nie wiadomo jakich tutoriali jeżeli to tylko coś dodać gdzieś lub zmienić ścieżke dodać w jakimś pliku to proszę o taką odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz w fsd ustawić ścieżkę do katalogu z grami.
     
  4. adam_wad

    adam_wad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ustawioną i widzę 5 gier nie widzę tej dodanej po ftp (skopiowane pliki z PC)
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A SCAN'owanie po dodaniu gry zapuściłeś?
     
  6. Yanku

    Yanku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    do tego samego katalogu zrzucasz pliki po ftp co przez FSD ? Może zrzuciłeś do innego folderu :)
    albo za 'głęboko' jest - standardowo FSD skanuje bodajże 2 foldery 'wgłąb)
     
  7. adam_wad

    adam_wad Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oki wyłączyłem automatyczne skanowanie już wiem o co chodzi z okładkami też znalazłem bardzo dziękuję
     
Wczytywanie...

Poleć forum