1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dokładne ustawienia imgburn pl

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukwol, Styczeń 11, 2013.

  1. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
    Witam.

    Prosił bym szanownych forumowiczów o dokładne ustawienia w/w programu (imgburn) w wersji pl do nagrania kopi zapasowych lt3.0 .

    Pozdrawiam.

    PS. wypaliłem 2 gry na vebatimasz i w połowie instalacji jest przczyść sciereczką.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Dokładne ustawienia imgburn pl

    Jaka nagrywarka nagrywasz? Gry sa xgd3? Z płyty działają normalnie?

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
    ihas 124-04 du z burnermax 0.15 , zabrakło r. B
     
  5. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
    z płyty tez kicha... gry xgd3
     
  6. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  7. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
    Jeszcze jedno pytanko . gdy mam ihasa ale 124 du z burnermax 0.15 to jaki booktype wybieram ?
    PS. gra xdg2 nagrana na zwykłym tsscorp bez burnermaxa działa prawidłowo !!!

    Jakieś pomysły ?

    Przypomne ze gry xdga3 nagrywają się ale nie chcą sie intalować ( przy ok 30% wyskakuje tekst ze szmatką) , przy uruchomieniu z płyty odpalają się ale w przypadku forzy horizon nie da się uruchomić gry po demie (znowu tekst ze szmatką).

    PS. przy weryfikacji wyskakuje coś takiego x Bez*tytułu.jpg | lukwol | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
    UPUPUPUP
     
Wczytywanie...

Poleć forum