1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dokupienie dysku i waga gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vortex, Styczeń 28, 2011.

  1. Vortex

    Vortex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Witam.
    Mam do was pytanie. Chciałbym się zapytać was ile waży nagrana oryginalna gra z płyty na dysk. I prosiłbym was o podesłanie mi awaryjnie dysku który starczy na nagranie paru gier.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    Trudno powiedzieć ile waży orginalna gra przyjmijmy że ok 8gb polecam ci dysk 60gb(może nie styknąc na na parę gier ale może braknąć ) ja mam 120gb i mi starcza
     
  4. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z 6 GB waży czasem więcej albo mniej a co d dysku to myślę że 120 GB ci z pewnością wystarczy a na parę gier 20 BG z 2,3 gry ci wejdą
     
  5. Vortex

    Vortex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Kupiłbym 60 GB bo to dla mnie idealnie by starczyło. Ale nie mogę znaleźć jakiejś porządnej aukcji gdzie mógłbym takowy zakupić. Jeszcze chciałbym żeby pasował do Arcade, a nie tak jak do slimki że na USB.
     
  6. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja bym kupił 250 GB,jak już wydawać kase to raz ,a porządnie
     
  7. Vortex

    Vortex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Okej, a powiedzcie mi czy musiałbym coś zrobić dodatkowo jak bym chciał podłączyć zwykły przenośny dysk działający na USB ?
     
  8. ziutexxx1992

    ziutexxx1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up
    Racja! Sam mam 250gb i z głowy :p nie musze sie martwic ;)
     
  9. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Jeżeli masz dashboard 9199 lub wyższy to podpinasz dysk pod konsolkę i format. Jedna uwaga tylko że będzie z tego jedynie 16 GB widoczne dla konsoli. Większe bez jtaga to tylko dyski oryg. lub odpowiednie modele WD, ale na sata (2,5 cala).
     
  10. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    ja mam dysk 250gb i sie nie martwie a co do gier to wazna one mniej wiecej 6-9 gb
     
Wczytywanie...

Poleć forum