1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dokupowany dysk, a konsolka ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JooKa90, Kwiecień 13, 2014.

  1. JooKa90

    JooKa90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy jak kupie dysk z jaklolwiek przerabianej konsolki i wloże go w swoją( nieprzerobiona). Nastepnie bd. chcial grac przez live to, czy moga mnie zbanowac ?i czy kazdy dysk do slimki wyglada tak ?
    http://img19.tablica.pl/images_tabl...dysk-twardy-xbox-360-250-gb-dodaj-zdjecia.jpg

    czy jednak moga sie roznic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zdjecie przedstawia obudowę a nie dysk. Dysk do konsoli musisz mieć odpowiedni.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  4. JooKa90

    JooKa90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w srodku widac dysk, wystarczy popatrzec. odpowiedni tzn. jaki ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W obudowie moze być kazdy 2.5 calowy dysk. Z xboxem zadziała sprzedawany dysk przez microsoft lub wd odpowiednio przygotowany, inny dysk nie zostanie wykryty

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  6. JooKa90

    JooKa90 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    widze ze zamiast udzielic odpowiedzi na pytanie bedziemy sprzeczac sie o poprawnosc zapisu -.-
     
  7. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przecież akir udzielił Ci odpowiedzi, że to zależy po pierwsze od dysku; czy jest rozpoznawalny jako oryg. M$ bo inny wykryje Ci tylko 32GB. Poza tym wystarczy go tylko sformatować jeśli to oryginalny.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum