1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Doładowanie Golda

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Griver, Kwiecień 8, 2010.

  1. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Dobra teraz mam taki problem :D wpisuje kod potem podaje haslo nastepnie mam imie i nazwisko potwierdzam a potem pojawia mi sie okno z Adres 1 Miasto wojewodztwo i kod pocztowy

    [​IMG]

    podaje prawdziwe dane i ****. ze zle co musze zrobic aby smigalo ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A miałeś już Golda?

    Jeśli tak to może źle wchodzisz

    (w dashboardzie) Mój Xbox => Ustawienie profilu => Wymień kod

    Ja wczoraj wpisywałem i o nic mnie nie prosiło
     
  4. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo musisz podać zagraniczny kod pocztowy.
     
  5. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    a jakie mas zustawienia regionalne ??


    jak ma wielka brytanie to musisz podac adres jakis z tamtad
    ja tez tak mialem 2 tygodnie temu

    jak chcesz to wpisz miasto : ipswich kod pocztowy ip48cf a ulica wpisz sezamstreet i powinno smigac
     
  6. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    przy Goldzie na 12 miesiecy trzeba

    w ustawieniach regionalnych zmienilem na Polske :D ale polski adres nie smiga :D ale zobacze to co dales
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    Edytuj posty ,bo warn poleci.
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wpisywałem wczoraj kod na 12msc - o żaden kod mnie nie prosiło. Wpisałem i podziękowali za doładowanie ;)

    Spróbuj tak jak ja napisałem
     
  9. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Adres 1 dalem sezamstreet
    i dobrze jest ale z kodem jest problem i z miastem :D no i województwo :D
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Spróbuj tak jak ja Ci napisałem.... Mówię - ja żadnego miasta itp nie musiałem uzupełniać. No chyba, że to trzeba tylko na koncie UK. Ja mam na US i wszystko pięknie dodało
     
  11. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    jak zostawiam puste to wywala blad ze zle podalem.

    musi byc na to sposób :D
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A jak wchodzisz, żeby wpisać kod?
     
  13. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    to ja juz nie wiem podalem to co ja wpisywalem :)

    a moze tak jest jak sie pierwszy raz wpisuje golda
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie miałeś jeszcze Golda na tym koncie? Ani darmowego ani nic?
     
  15. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    miałem od MS na poczatek jak podlaczylem do neta potem pare razy na 48h ale tam sie nie wpisywalo :D

    poda mi ktos jakis kod pocztowy UK bo na stronce xboxa probuje golda dodac :D
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak trudno wpisać w googlach jakieś miejsce w UK?

    Spróbuj zrobić jak mówię - ja nic nie musiałem wpisywać
     
  17. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    wchodze w wymien kod to jest to dobre ale ja musze wpisac i juz ;/ :D

    no podaj znalesc nie moge
     
  18. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale nie ze środkowego przycisku ale przez ustawienia profilu?

    Popraw ortografię
    Wpisz sobie Emirates Stadium to będziesz miał
     
  19. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    ze srodkowego ale potem dalem z profilu i to samo...
     
  20. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Dobra juz wszystko ok jest Pablooo88 wiem dlaczego musiałem wpisywać to bo jak zakladalem konto to musialem tego nie wpisac i poprosiło mnie abym teraz wpisal juz mi nie bedzie to wyskakiwało ważne ze dziala THX wszystkim :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum