1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Doladowanie golda

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mikrus, Sierpień 11, 2010.

  1. Mikrus

    Mikrus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Witam
    mam pewien problem z doladowaniem golda, kupilem kod na xboxlivesklep.pl na 1 miesiac w mailu napisali ze ten kod jest na EU i US a nie moge go za chu.. doladowac. Xbox rozpoznaje kod i gdy probuje wymienic go w konsoli to dostaje taki blad: "nie mozna pobrac informacji z rynku uslug xbox live sprobuj pozniej kod stanu 8016a04b", a gdy prubuje go wymienic na stronie xbox.com to dostaje taki blad: "An error has occurred during the transaction. Please try again later." moze mi ktos poradzic co mam zrobic w takiej sprawie?? Gdy napisalem do centrum obslugi klienta xbox to dostalem oczywiscie smiesznego maila poniewaz u nas nie ma jeszcze Liva to oni maja to gleboko w d... : "Jestesmy zobowiazani, by zapewniac najlepszy serwis dla wszystkich uzytkownikow Xbox LIVE oraz dajemy priorytet inicjatywom zwiazanym z ta usluga. Obecnie nie mamy w planach wprowadzenia Xbox LIVE w Polsce. Jednakze zawsze dostosowywujemy sie do potrzeb konsumentow i oszacujemy wypuszczenie Xbox LIVE na rynki, by zapewnic znakomite przezycia w uzytkowaniu konsoli.". Z gory dziekuje za pomoc.

    PS. wczesniej mialem juz golda miesiecznego gdy kupowalem konsole

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zmień region konsoli na taki jakie masz konto xbo xlive
     
  4. Mikrus

    Mikrus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    no mam w konsoli ustawiony na UK wszystko jest ok ale na stronce nawet nie moge wymienic tego kodu bo wyskakuje tamten blad
     
  5. stefooo

    stefooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to witaj, kupiłem kod i mam identyczny problem od dzisiaj rana;/ pozostaje czekać bo żadnych konkretnych informacji nie uzyskasz niestety.
    Jak sie czegoś dowiesz daj znać.Może te kody są jakieś kulawe?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To zrób konto na US i sprawdź, może się okazać że kod nie jest jednak na Europe
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Cholera, jeśli dwie osoby maja ten sam problem, to może jakiś chwilowy błąd z XBL? Radze poczekać.
     
  8. stefooo

    stefooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem u mnie rozwiązany, założyłem konto kolejne tym razem na usa i podany kod wklepałem podczas rejstracji przy wyborze konta.Poszło.Wychodzi na to, że kody z tej strony co podałeś w pierwszym poscie są na usa a nie na europe jak tam pisza.Pozdro i załóż nowe konto.
     
  9. Mikrus

    Mikrus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Dobra zaraz zaloze konto na usa i zobaczymy. Jak ja kupowalem kod w sobote to oni mieli jakies problemy i wyslali mi go dopiero w pon wiec moze pocieli w chu... i dali mi na usa tylko.
     
  10. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Jest jakiś problem z doładowaniami na kontach z EU.
     
  11. Mikrus

    Mikrus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    U mnie tez poszlo na usa problem rozwiazany.
     
Wczytywanie...

Poleć forum