1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Doom 3 na Xbox 360 z nieoryginalnym hdd ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez INTseed, Sierpień 22, 2010.

  1. INTseed

    INTseed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!!
    Czy ktoś może mi powiedzieć czy ta gra z xboxa 1 zadziała na Xbox360.
    Gra będzie oryginalna tylko hdd mam nie od microsoftu.
    Kiedyś czytałem że gier nie można odpalić na takim hdd jeżeli partycji
    jakiejś nie posiada.
    Moge skołować jakąś gre na xboxa 1 żeby sprawdzić hdd ale to może troche czasu zająć
    a allegro nie czeka niestety :(
    Oprócz tego interesuje mnie to czy ta gra chodzi w trybie 16/9
    i czy w 2010 roku będzie mi się podobało grać w nią ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli jesteś posiadasz najnowszy Dash emulator powinien być już na dysku. W najgorszym wypadku gra będzie wymagać połączenia z Xbox Live w celu pobrania emulatora. Nieoryginalny HDD w niczym nie przeszkadza. Ważne, aby gra była kompatybilna z konsolą Xbox 360.
     
  4. INTseed

    INTseed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to sytuacja taka.
    Gra Ninja Gaiden na xboxa u kolegi działa umnie nie.
    Mam X360 podłączonego do internetu.
    Błąd który występuje:
    "Nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponownie.
    Aby uzyskać szczegółową pomoc, przejdź do strony
    http://www.xbox.com/support/"
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja od kumpla pożyczyłem GTA VC i u mi nie chodziło a mam najnowszy dash konsole podłączoną do XBL (HDD 120GB WD)
     
Wczytywanie...

Poleć forum