1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Doradzcie mi w sprawie flasha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ozg, Listopad 4, 2010.

  1. ozg

    ozg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześc, był temat ale moderator go zamknął więc musze stworzyć nowy...

    Przedwczoraj kupiłem konsole Xbox Elite 120GB, cciałbym teraz ja sflaschować ale przed tym posłuchać waszych rad :)

    Więc zaczne, że chciałbym grać w najnowsze gry ( najlepiej jakby nie było żadnych dodatkowych problemow z ich patchowaniem czy zmienianiem tam jakichś ssv2 czy 3 )
    Nie interesuje mnie granie na live, nawet nie mam zamiaru podłączać konsoli do internetu, więc ban to mniejsza sprawa ale jesli była by taka możliwośc to nie chciałbym żeby moja konsola była oflagowana, bo gdybym jednak w przyszłości zdecydował sie ja podłaczyć to nie chcialbym sie z live pozegnac dozywotnio.

    Więc teraz pojawia sie moje pytanie, Jaki flash najlepiej zainstalować ? ten najnowszy IXtreme LT 1.1 ? Będe musiał przy nim patchować i specjalnie przygotowywać gry zanim je wypale i włoze do napedu w X'ie ? Czy wszystkie gry będa mi działały ? (łacznie z tymi najnowszymi Fable 3, Cod i te które wyjdą w przyszłości ) Powiedzcie mi troche zdań na ten temat, przestudiowałem już troche na forum, i większośc już wiem ale tego wszystkiego jest za dużo by znależc odpowiednią odpowiedz a z racji, że wy w tym temacie jestescie juz obeznani to pytam sie tutaj o to czego jeszcze nie wiem i licze na waszą pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Czekaj na LT+ .bo na nowym dashu z Lt 1.1 sobie nie pograsz w gry z AP 2.5. Tworzenie go jeszcze trochę potrwa więc musisz się wstrzymać albo teraz przerobić i później dwa razy płacąc(chyba że sam przerabiasz to nic nie płacisz).
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale LT+ wyjdzie wyjdzie w grudniu ale na dniach na pewno pojawi sie jakiś patcher ;))
     
  5. ozg

    ozg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie aktualizowalem dasha, mam starszą wersje, wiec przerabiać na LT 1.1 ?
     
  6. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie bo i tak będziesz musiał zaktualiwać dasha aby grać w nowe gry. Czekaj na LT+ jak każdy chyba na forum...
     
  7. variot

    variot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Wszystko fajnie ale czy jak zflas***e sobie x'a bez dostepu do neta. Pogram na piratach a pozniej "przywroce do oryginalnosci" w serwisie to beda jakies problemy z live ? Pytam bo mi na nim nie zalezy ale niebawem wyjezdzam i pewnie bede chcial sprzedac konsole bez bana itp.
     
  8. ozg

    ozg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziwne, to ten kto nie ma internetu jest poprostu skazany na starsze tytuły gier ? Coś mi tu nie gra

    A czy mozliwe jest zaaktualizowanie dasha na lt 1.1 bez oflagowania/bana ?
     
  9. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie bo zawsze może iść do pierwszego lepszego serwisu i poprosić o zgranie dasha jeżeli już na prawdę w domu nie ma neta :D
     
  10. ozg

    ozg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej, no to jak wygląda sprawa z tym flashem, chcialbym zabrac sie za to w ten weekend, bo bede miec troche czasu akurat.
     
  11. ozg

    ozg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?

    Idziesz do kafejki i sciagasz sobie nowego dasha na pena i wgrywasz. Albo co jest bardziej prawdopodobne - nowy dash bedzie na nowych grach. Czyli tam gdzie tzreba to samo Ci zaktualizuje bez poztrzeby podpinania do neta.

    A lt 1.1 to nie wersja dasza tylko fw napedu. Mozesz teraz sobie wgrac 1.1 i grac dopoki nie wyjdzie lt+.
     
  13. marek-osowski1

    marek-osowski1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najlepiej by było żebyś wziął 1.61NS przy tym już nigdy nie będziesz musiał patchować gier ale jest jeden jedyny minus nie można grać na xbl (xbox live ;D)
    pozdrawiam Marek
     
  14. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    pierwsze co zgraj sobie kodeki a później flas***
     
  15. rzezol

    rzezol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To ciekawe bo dokładnie to samo czytałem na tym forum o LT - że nie będę się nigdy musiał martwić o patchowanie gier... Może ktoś w końcu konkretnie napisać czy będzie potrzebne jakieś patchowanie gier czy może reflash napędu (a tego bym zdecydowanie nie chciał) do tych nowych gier?
     
  16. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Na dziej dzisiejszy najnowszy flash to lt, jednak nowa wersja dashborada i nowe gry wprowadzają nowe zabezpieczenia dlatego za jakiś czas wyjdzie lt+. Z flashem i dashbordem jest jak z wojną każda strona ciągle próbuje coś nowego. Nie ma recepty raz na zawsze. Trzeba się liczyć że co jakiś czas trzeba będzie zrobić nowy flash napędu.
    Pozdrawiam
     
  17. DarkZozol

    DarkZozol Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bierz L.T wystarczy do twoich możliwości
     
  18. ozg

    ozg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Też chciałbym znać odpowiedz na ten temat.
     
Wczytywanie...

Poleć forum