1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dorobienie HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seator, Maj 4, 2010.

  1. seator

    seator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    GFC
    Trochę dziwne pytanie ale pytam z ciekawości ::) czy można dorobić do Xboxa Core wyjście HDMI ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie mozna. zostaje component i vga jesli chodzi o HD
     
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    XCM White 360 HDMI 1080P cable

    Jest takie cos, ale nie oplaca sie tego kupowac, poza tym kabel VGA wyswietla gry z lepsza jakascia niz HDMI ze wzlgedu na mocniejsze kolory i mniejsze nasycenie czarnego - pod VGA jest obraz jak na PC.
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Na vga masz bardziej nasycone kolory? Oczywiście :D
     
  6. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Oprócz tego dużego śmiesznego kółka od XCM jest jeszcze adapter od Madcatz.
    [​IMG]
    Widziałem go w jakimś amerykańskim sklepie za ~90$.
     
  7. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    I przez to urządzenie nie straci sie na jakosci obrazu?
     
  8. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    A czemu masz stracić na jakości? Po prostu to jest konwerter sygnału analogowego na cyfrowy. Jedynym plusem jest to, że nawet kupując najtańszy kabel jakość będzie ta sama jak na innych, droższych (sygnał przesyłany cyfrowo).
     
  9. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Aha to spoko, myslałem że jak konwerter to że jakiś tam ubytek będzie.
     
  10. seator

    seator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    GFC
    uuu

    uuu... ale i tak się nie opłaca co? więc hdmi nie jest takie "o niebo lepsze" od sygnału analogowego? ;)
     
  11. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Jest lepsze, ale cena takiego konwertera jest nieadekwatna do tego co się uzyska. Zamiast dawać 200-300zł za takie cudo lepiej kupić dobry kabelek component/vga i obraz też jest bardzo dobrej jakości.
     
  12. MistrzuAl.Capone

    MistrzuAl.Capone Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie oplaca sie lepiej kupic nowego x z hdmi albo używanego
     
Wczytywanie...

Poleć forum