1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dorysowywanie tekstu GTA

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Masownik, Grudzień 21, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    witam
    nagralem Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City wszystko smiga elegancko w koncu sie udalo..ale czy u was tez pojawia sie czeste dorysowywanie tekstor?? bo ja mam tka jak pamietam w gtaIV chyba tez tak mialem...
    drugie pytanie
    Jak sie tanczy w GTA wchdoze do klubu pdochdoze do dziewczyny klikam tam zeby zatanczyc i wtedy mam prawym i lewym analogiem ruszac mam po prawej takie kuelczko i zapelnia sie na niebiesko pozniej rozowo leci odlciza do 8 ja ruszam byle jak tymi analogami dojdzie do 8 i ta dziewczyna mnie zatrzymuje i cos gada i od pcozatku..jak opanowac ten taniec
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    nagraj grę na dysk, GTA tak ma jak ładuje się z płyty
     
  4. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    tak się dzieje tylko jeżeli używasz pirackiej wersji :) na Oryginalnej płytce śmiga aż miło :) bez instalowania na dysk twardy

    a jeżeli masz pirata na Verbatimce ... pozostaje tylko instalacja na dysk twardy, wtedy pozbędziesz się problemu doczytywania się tekstur.
     
  5. staniols

    staniols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i tu wychodzi ze ps3 jednak jest lepszy jezeli na gta wam sie tekstury laduja. ja mam Ps3 teraz chce kupic xboxa i na ps3 smiga gta ladnie zadnej zawiechy nawet przy Ogromniej jadce !1
     
  6. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    i tu się nie zgodzę, znajomy ma 2 letnią elitkę i oryginał mu zacinał, dopiero nowy dash + instalacja pomogła, może jest to wina napędu, benq.
    nie jest to pojedynczy przypadek, temat już był na forum, nie wiem czym jest to spowodowane
     
  7. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    aha..lasnie z GTA IV tak smao bylo...ok..myslalem ze tylko ja tak mam
    A co do tego tanca ktos pomoze?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum