1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dos flash1.7 i jungle flasher 84 beta i same problemy....

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kania-ssj4, Czerwiec 21, 2011.

  1. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Witam motyw jest taki mam LT+ chciałem wkońcu sam dograć tego Lt 1.9 bo mi przeróbke cofneło po googlowałem i poczytałem wszystko ładnie przygotowałem ale tak w jungle nie widzi wogóle napedo mimo ze bios i cały komp idealnie widzi bawiłem sie na dwoch kompach z xp i win 7 rezultat ten sam nic nie idzie..Stwierdziłem ze spróbuję przez dosflash 1.7 ładny tutek jest dextera ale i tu problem zbotowałem pena włanczam pojawia się wiersz odpalam konsolę i wpisuję dosflash a tam "BAD COMMAND OR FILE NAME"..Pytam się czego ??? czy jednak nieda rady przerobić? napęd to benqu..Proszę o jakieś wskazówki co mogłem źle zrobić.....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Czyli naped z xboxa na kompie wykrywalny?? Xbox do sieci podłaczony?? Posiadasz kontroler via/nvidia??
     
  4. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    po co do sieci xbox? kontroler chyba jest skoro sata jest naped na kompie wykrywalne ale nie w jungle i dosie
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. Gawlas94

    Gawlas94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wgrałeś dosflasha na pendriva? I jaki masz napęd?
     
  7. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    no wgrałem na pena przecież mówię że okno się pojawia do prądu???..To czyb oczywiste że tak
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Skoro bios widzi napęd od xboxa, to nie powinno być problemu. Może źle przygotowałeś pendrive'a? Zgodnie z instrukcją poniżej?

    Przygotowanie(-=DEXTER=-):
    1. Wypakuj archiwum.
    2. Zainstaluj HP USB Disk Storage Format Tool (SP27608.exe) i następnie go uruchom.
    3. Wybierz z listy swój Pendrive.
    4. W "Format options" zaznacz "Create a DOS startup disk", a następnie "using DOS system files located at:"
    5. Kliknij na [...] i wybierz folder "win98boot", który był w archiwum.
    6. Jak pojawi sie jakies pytanie dajesz Yes lub OK. Program usunie wszystko i zrobi bootowalnego pendrive`a.
    7. Na koniec skopiuj zawartość folderu "DosFlash16" na pendrive.
    8. Teraz mozesz uruchomic system z pendrive`a i używać dosflasha.
     
  9. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Tak dokładnie tak samo mam ten sam poradnik gdy wpisuję dosflash i naciskam enter to mi wywala BAD COMMAND OR FILE NAME
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Bardzo dziwne, ja korzystałem z tego opisu i wszystko działało (też benq).
     
  12. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    A może tak podstawy DOS się kłaniają?
    Zapewne to pomoże
    CD dosflash16 (enter)
    dosflash
    Bo pewnie przerzuciłeś cały katalog a nie zawartość katalogu
     
Wczytywanie...

Poleć forum