1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dosflash botowany z CD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piko37, Marzec 3, 2010.

  1. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Witam. Moja płyta główna ma SATA ale niema opcji botowania USB. wie ktoś jak zrobić botowalną płytkę CD z dosflashem zastępująca botowalnego pendrive?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    da sie, mozesz jako miejsce zapisu ustawic twardy dysk. szukaj: Hiren`s BootCD
     
  4. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Dosflasha odpaliłem z dysku C ale napotkałem kolejny problem. Kiedy odpala się dosflash wyświetla napędy i powinien pytać czy odblokować napęd. u mnie pokazuje tylko znalezione napędy, ale niema tam napędu xboxa. Macie jakieś pomysły??
     
  5. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Może głupi pomysł, ale czy Xbox jest włączony?:p Ja miałem podobnie jak podpiąłem do SATA dwa napędy. Musiałem uwolnić jeden port i wtedy ruszyło.
     
  6. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    skoro go nie wyświetla jest źle podpięty
     
  7. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Podpięty jest prawidłowo tylko płyta główna do du... Czas zmienić na nowszy model:)
     
  8. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Mam jeszcze pytanko. Płyta główna Gigabyte GA-73PVM-S2H z via raid pociągnie napędy przy użycie xtractor bez problemu??
     
  9. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Wymiana płyty pomogła bez problemu. Temat do zamknięcia:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum