1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dosflash Napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mianod, Październik 20, 2013.

  1. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    mam problem poniewarz gdy wpisuje komende "dosflash liteon e 09F0" wyskakuje mi "earsing... ok itp" i pozniej wpisze "dosflash" to dalej pc nie widzi napędu co moge w takiej sytuacji zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli siedzi na tym por ie na pewno, to musisz kupić nowy napęd ten ujarany

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    w jakis sposob mogl sie ujarać napęd?
     
  5. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    dobra jakims cudem udalo mi sie :) temat można usunąć
     
Wczytywanie...

Poleć forum