1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dosflash zacina sie na "writing bank 0"!!

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez kuba426, Listopad 28, 2010.

  1. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam napotkalem dzisiaj wielki problem w dosflash, chcialem sflashowac litka 83850c i podczas wgrywania LT+, przy zapisywaniu "bank 0" zacial sie.
    wylaczylem konsole i teraz naped jest "czysty" miga zielona dioda. A wiec sprobowalem ponownie i dalej to samo, staje w miejscu i koniec.
    Dodam, ze na tym kompie zrobilem dzisiaj dwie inne konsole z takim napedem i poszlo na biegu. Klucz napedu oczywiscie posiadam.
    Moze na innym kompie sprobowac, albo zainstalowac winde od nowa?? Chyba, ze sa jakies tajemnicze sposoby. Nie wiem, prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    daj
    dosflash liteon e nr.portu i Enter
    i wgraj od nowa...
     
  4. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Robilem tak i to samo na writing bank 0 zacina sie.
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  6. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiscie.
     
  7. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    dosflash 1.7 czy 1.8 ?
    Wyczyśc pendrive ponownie, Wgraj dosflash 1.8
    Zmien też może port SATA
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Spróbuj tak :

     
  9. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nieznany flash jest widoczny caly czas ale i tak staje w miejscu, format pendrive'a tez nie pomogl.
    A moze jakbym winde na now zainstalowal na kompie, albo na innym sprobowal??
     
  10. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprobuj na innym komputerze jesli wyprobowales wszystko co koledzy powyzej Ci napisali. Ja mialem ten sam problem tylko ze w jungler flasherze, ale poradzilem sobie z nim pod Dosem ;)
     
  11. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No wlasnie dziwne to strasznie, ja tam zawsze robilem pod dosem, i doslownie chwila i naped byl przerobiony. A tu drugi dzien sie mecze z nim, najdziwniejsze jest to, ze jakis czas temu robilem ta konsole, tylko, ze wrzucalem iXtreme 1.61, nie pamietam, zeby akurat wtedy jakies problemy byly.
     
  12. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Spróbuj na innym kompie jak masz, a jak będzie to samo to może coś z napędem.
     
  13. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    mialem to samo, tylko zacinalo sie na erasing, zmienilem port sata(na ten wewnatrz komputera ale na kontrolerze sata) i działa ;P
     
  14. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja niestety nie moge zmienic portu na kontrolerze sata, bo jest rozwalony, w tej chwili mam w tylnim. Musze zobaczyc na innym kompie, a jak juz nic nie pomoze to zalatwilem naped benqa i spoofa zrobie.
     
  15. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    to ci nic nie da, na kazdym napedzie bedzie ci sie zacinalo bo to wina kontrolera, moze sprobuj tymi na plycie glownej
     
  16. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    jezeli masz kontroler SATA na PCI to zmien SLOT na inny PCI (pomoze na 99%)
     
Wczytywanie...

Poleć forum